BOMBER

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός στηρίζει την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα (pics)

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός στηρίζει την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα (pics)

Η ομάδα καλαθοσφαίρισης του Ολυμπιακού, αλλά και η διοίκηση (Αφοι Αγγελόπουλοι, Γιώργος και Παναγιώτης) αποδεικνύουν έμπρακτα ότι δεν έχουν αναχρονιστικά ταμπού. Αντίθετα διακατέχονται από κοινωνικές ευαισθησίες και με τη στάση τους σπάνε τα έμφυλα στερεότυπα.

Δεν φοβούνται να δεχθούν στην μπασκετική τους οικογένεια και να φωτογραφηθούν με ενεργά μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, δίνοντας έτσι ένα ηχηρό μήνυμα κατά των διακρίσεων και υπέρ μιας κοινωνίας ισονομίας, συμπεριληπτικής και χωρίς αποκλεισμούς.

Οι φωτογραφίες του Γιώργου Αγγελόπουλου με την κυρία Αννέτ Πήλιου (ενεργό και δυναμικό μέλος της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας στην Ελλάδα) είναι τρανό μήνυμα κατά των ομοφοβικών και των μισαλλόδοξων.

Εδώ η transgender Αννέτ αγκαλιά με τον Γιώργο Αγγελόπουλο


Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ φωτογραφίζεται με την transgender Αννέτ χωρίς ψευτοφοβίες.

Η κυρία Αννέτ Πήλιου στα VIP με τον ιδιοκτήτη και τον προπονητή της ΚΑΕ Ολυμπιακός


Άλλωστε η Αννέτ είναι ένθερμη οπαδός της ομάδας και μπορεί να έχει ελευθέρας στα VIP για να συναντά τους παίκτες και τη διοίκηση.

Ενεργό μέλος της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, είναι μπροστά σε όλους τους αγώνες και τα φεστιβάλ υπερηφάνιας


Αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν και αγκαλιάζουν τον αγώνα όλης της διεμφυλικής κοινότητας.

Εδώ με τον αρχηγό κ. Σπανούλη


Μια εικόνα χίλιες λέξεις και βεβαίως με αυτό τον τρόπο οι αδερφοί Αγγελόπουλοι κλείνουν στόματα και αποδεικνύουν πόσο μπροστά είναι από την εποχή τους…


Με τη στάση τους οι αδερφοί Αγγελόπουλοι βάζουν ένα μικρό λιθαράκι για να αλλάξουν τα στερεότυπα και να μπορούν πλέον στην Ελλάδα να γίνονται γάμοι μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών, αλλά και υιοθεσίες παιδιών.


Μακάρι ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο να στηρίζουν τα διεμφυλικά άτομα και στα φεστιβάλ υπερηφάνειας.