Ο Άδωνις δίνει τόπο στα... νιάτα

Newsbomb

«Σάλο» προκάλεσε η απόφαση του υπουργού Υγείας, κ. Α. Γεωργιάδη, να τοποθετήσει τον πρώην βουλευτή της ΝΔ, κ. Κ. Ζαχαράκη, στη θέση του προέδρου του ΟΠΑΔ.

  • Ο διορισμός του 77χρονου(!) πρώην βουλευτή πέρασε από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, όπου έπεσαν «φαρμακερές» ατάκες. «Είστε 78 χρονών, δεν υπάρχουν νέοι με προσόντα να αναλάβουν αυτή τη θέση; Θα μπορούσε να την αναλάβει ο γιος σας», τον συμβούλεψε η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Κατερίνα Μάρκου.

  • Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνος Ουζουνίδης, παρατήρησε ότι «ο κ. Ζαχαράκης έχει κάνει ήδη τον κύκλο του, διετέλεσε και βουλευτής και κάποια στιγμή θα έπρεπε να πάει σπιτάκι του αφού έχει εξασφαλισμένη και τη σύνταξή του».

  • Ο κ. Ζαχαράκης το μόνο που έκανε ήταν να διορθώσει την κ. Μάρκου για την... ηλικία του, λέγοντας ότι του πρόσθεσε δύο χρόνια.

  • Προς υπεράσπισή του, πάντως, έσπευσε ο κ. Δ. Κρεμαστινός, μάλλον επειδή είναι σχεδόν συνομήλικοι. «Θέλω να επισημάνω ότι και ο κ. Σόιμπλε, που είναι άνω των 70 και με προβλήματα υγείας, κυριαρχεί όχι μόνο στη Γερμανία αλλά στην Ευρώπη». Ούτε αυτό όμως το επιχείρημα άφησε η κ. Μάρκου να «πέσει» κάτω: «Ναι, αλλά η Γερμανία δεν έχει την ανεργία που έχει η Ελλάδα».

  • Πρόκειται για επιμονή ορισμένων να καταλαμβάνουν κρατικές θέσεις και υποχώρηση στην ικανοποίηση κομματικών χαρών από τον κ. Γεωργιάδη, την ώρα που η ανεργία «θερίζει», ειδικά στους νέους, όπως σχολιάστηκε;

  • Ο υπουργός Υγείας, πάντως, απέφυγε να δώσει τις δύσκολες απαντήσεις, καθώς ήταν απών από την Επιτροπή.
ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved