ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Η Ραχήλ Μακρή «κάρφωσε» τους καναλάρχες μέσα στο Mega

Η Ραχήλ Μακρή «κάρφωσε» τους καναλάρχες μέσα στο Mega

Πολλαπλά εγκεφαλικά επεισόδια προκάλεσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή στους παρουσιαστές του Mega, Νίκο Ευαγγελάτο και Όλγα Τρέμη όταν άρχισε να λέει πόσα χρήματα χρωστάει η ιδιοκτησία του καναλιού.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, εκνευρισμένη προφανώς από μια ανάρτηση που παρουσιάστηκε και η οποία αναφερόταν στα όσα είχε πει προεκλογικά για τύπωμα 100 δισ. ευρώ, άρχισε την ανελέητη επίθεση.

«Έχω στείλει το Mega δύο φορές στον εισαγγελέα επειδή χρωστάει πάνω από 1 εκατ. ευρώ στο ελληνικό Δημόσιο», είπε αρχικά η Ραχήλ Μακρή μόλις της δόθηκε ο λόγος, προκαλώντας την έκδηλη αμηχανία των παρουσιαστών της εκπομπής.

Η Όλγα Τρέμη με εμφανή δυσαρέσκεια στο πρόσωπό της, ρώτησε τη βουλευτή «Ποιο κανάλι; Για ποιο κανάλι λέτε; Για εμάς;»... κάνοντας πως δεν καταλαβαίνει τι ακριβώς είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Ραχήλ Μακρή συνέχισε απτόητη αδιαφορώντας για το «τρέμουλο» της Τρέμη: «Έχει πάρει δάνειο 100 εκατ. ευρώ και ενώ η εταιρεία αυτή είναι υπό επιτήρηση. Είναι πολύ λογικό λοιπόν ότι όταν πίσω από αυτό το κανάλι κρύβεται ένας ιδιοκτήτης ο οποίος στηρίζει τις επιχειρήσεις του πάνω στο ελληνικό Δημόσιο να έχει προβλήματα που είναι κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ» πρόσθεσε.

Η παρουσιάστρια επιχείρησε να πετάξει τη... μπάλα στην εξέδρα λέγοντας: «Δεν ξέρω πώς τα συνδέσατε αυτά, σας έχασα».

Που να σταματήσει η Ραχήλ.

Συνέχισε με ακόμη μεγαλύτερη φόρα: «Πρέπει να ξέρει ο κόσμος κάποια πράγματα. Δεν πειράζει που με "χάσατε", ο κόσμος καταλαβαίνει πολύ καλά. Ας πληρώσουν τις οφειλές τους όσοι χρωστάνε, για τους οποίους τους διέγραψε τα χρέη ο κ. Γεωργιάδης με τροπολογίες».

Στην συζήτηση παρενέβη και ο Νίκος Ευαγγελάτος ο οποίος όμως περιορίστηκε στην ακόλουθη δήλωση: «Εμείς δεν είμαστε ιδιοκτήτες του Mega, δεν έχουμε σχέση με την ιδιοκτησία και δεν προσελήφθην για να απαντώ εκ μέρους της ιδιοκτησίας».

Η απάντηση ήρθε... πληρωμένη από τη Μακρή: «Δεν μιλάω για εσάς, στον κόσμο μιλάω» κατέληξε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα της εκπομπής:

Σχετικές ειδήσεις