Χρέη Καναλιών: Στήθηκε η «γιάφκα» των καναλαρχών κατά της κυβέρνησης!

Newsroom Newsroom

Χρέη Καναλιών: Στήθηκε η «γιάφκα» των καναλαρχών κατά της κυβέρνησης!

Την ώρα που η κυβέρνηση δίνει μάχες να κρατήσει τη χώρα όρθια, οι εκπρόσωποι των καναλαρχών όπως πρώτο το Newsbomb.gr αποκάλυψε στήνουν «συντονιστικό γραφείο» κατά της κυβέρνησης με τη συμμετοχή εκπροσώπων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Πριν λίγες μέρες το Newsbomb.gr είχε αποκαλύψει τη συγκρότηση «Συντονιστικού Γραφείου» αποσταθεροποίησης και υπονόμευσης της κυβέρνησης από καναλάρχες και βαρόνους των μίντια, ώστε να αποκρουστεί η προκήρυξη των ραδιοτηλεοπτικών συχνοτήτων, ο έλεγχος των θαλασσοδανείων τους και η πληρωμή των οφειλομένων απ' τη χρήση των συχνοτήτων για την περίοδο 2011-2014, που τους είχε χαρίσει η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ NEWSBOMB)

Είχαμε επίσης αναφερθεί στα (γνωστά...) μέσα που αποφάσισαν για να αντιμετωπίσουν την κυβέρνηση Τσίπρα.

Σήμερα σας αποκαλύπτουμε, ότι η παραπάνω απόφαση ελήφθη σε «γιάφκα» των καναλαρχών σε μεγάλο ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, κοντά στη Βουλή και έγινε μάλιστα και η πρώτη συνάντηση όπου τέθηκαν επί τάπητος οι λεπτομέρειες των επιθέσεων που πρόκειται να ακολουθήσουν οι μεγαλοεκδότες το προσεχές διάστημα.

Εκεί συναντήθηκαν εκπρόσωποι καναλαρχών, βαρόνων και συγκροτημάτων.

Ποιοι συναντήθηκαν;

Στο σύνολο έξι. Τέσσερις πασίγνωστοι δημοσιογράφοι ως εκπρόσωποι μεγάλων μέσων ενημέρωσης και δυο πολιτικοί, νυν βουλευτές και πρώην υπουργοί (που έτυχε να περάσουν και από το ίδιο υπουργείο), ένας από τη ΝΔ και ένας από το ΠΑΣΟΚ.

Οι εν λόγω βουλευτές είναι αυτό που λέμε «τηλεοπτικοί αστέρες» με ιδιαίτερη έφεση στις δημόσιες σχέσεις με δημοσιογράφους και με αγαστές σχέσεις με την τρόικα. Κατά τη διάρκεια της θητείας τους υπήρξαν «αγαπημένοι» υπουργοί των... τροικανών και των τεχνικών κλιμακίων που επισκέπτονταν τη χώρα μας. Τα ονόματά τους είναι βεβαίως γνωστά στο Newsbomb, καθώς και το περιεχόμενο της συνάντησης και αν χρειαστεί θα επανέλθουμε με λεπτομέρειες.

Και μετά από πολύωρη συζήτηση κατέληξαν στην επίθεση κατά της κυβέρνησης, με συντονισμό απ' το «Γραφείο», στο οποίο συμμετέχουν και μεγαλοδημοσιογράφοι οι οποίοι περνούν τη γραμμή των «αφεντικών».

Κατά τις πληροφορίες μας, το «Συντονιστικό Γραφείο» βρίσκεται σε διαρκή επαφή με στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, γνωστό νομικό, ενώ σε πολιτικό επίπεδο με στέλεχος της Ν.Δ. το οποίο έτσι κι αλλιώς απ' την αρχή φρόντισε με δημόσια παρέμβασή του να... στηρίξει τους καναλάρχες, που έτσι κι αλλιώς τον φιλοξενούν σχεδόν καθημερινά στα κανάλια και ραδιόφωνά τους!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved