ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Πλησιάζει η ώρα... για να καθαρίσει ο τόπος!

Πλησιάζει η ώρα... για να καθαρίσει ο τόπος!

Υπάρχουν όχι ένας και δύο, αλλά χιλιάδες λόγοι για τους οποίους πρέπει η ελληνική κυβέρνηση να τελειώνει το συντομότερο, δίχως -βέβαια- τους όρους μνημονιακής υποταγής, τη διαπραγμάτευση με τους εξωτερικούς εχθρούς, ώστε να αναλάβει δράση ενάντια στους... εσωτερικούς!

Και αυτοί οι χιλιάδες λόγοι έχουν να κάνουν με ένα στόχο ζωής, ένα στόχο επιβίωσης για τους Ελληνες πολίτες που εδώ και πολλά χρόνια διαπιστώνουν, σχεδόν καθημερινά, ότι παραμένουν τα μεγάλα θύματα αυτής της «κρίσης».

Τα θύματα μιας κρίσης που φαίνεται ότι δημιουργήθηκε για να εξυπηρετηθούν αυτοί που συμμετείχαν στο μεγάλο φαγοπότι εις βάρος του ελληνικού δημοσίου και στα ξέφρενα... πάρτι κατασπατάλησης των χρημάτων που τελικά «χρεώθηκε» ο ελληνικός λαός.

Είναι -δυστυχώς- η πιο σκληρή πραγματικότητα, αυτή που ζούμε ως Ελληνες.

Η ωμή «βία» που ψυχολογικά μας ασκούν καθημερινά τα γρανάζια του... συστήματος που ακόμα και σήμερα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να επιβιώνουν και να αποφεύγουν τις κυρώσεις, κατορθώνονοντας να προκαλούν την οργή των πολιτών.

Διότι δεν μπορεί κανένας πολίτης που έχει υποστεί τα πάνδεινα κατα τη διάρκεια της κρίσης, να δεχτεί πως θα χάνονται ανθρώπινες ζωές για οφειλές προς τη ΔΕΗ και διακοπή της παροχής ρεύματος, ενώ την ίδια ώρα θα εξακολουθούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι και να προκαλούν, μάλιστα, τον ελληνικό λαό, εκείνοι που κατηγορούνται ότι έκλεψαν από τη ΔΕΗ, μέσα από τo σκάνδαλο της Energa, 150.000.000 ευρώ. Και να γιορτάζουν τις αποφάσεις της αποφυλάκισής τους με ξέφρενα πάρτι γεμάτα χλιδή στη Μύκονο.

Είναι ξεκάθαρη η στόχευση που έχει η νέα κυβέρνηση, η οποία και θέλει και πρέπει να καταφέρει να βάλει ένα οριστικό και αμετάκλητο τέλος στους εγχώριους εχθρούς. Ναι, αυτούς που ενδεχομένως και να είναι εξαιρετικά πιο επικίνδυνοι από τους εκτός των τοιχών.

Δεν γίνεται να πεθαίνουν άνθρωποι το 2015 στην Ελλάδα για οφειλή προς τη ΔΕΗ ορισμένων δεκάδων ή εκατοντάδων ευρώ και την ίδια στιγμή να έχει φεσώσει η Νέα Δημοκρατία την Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού με 560.000 ευρώ και να μην ανοίγει ρουθούνι. Δεν έπρεπε να γίνεται, διότι συνέβη, δυστυχώς και αυτό...

Δεν μπορεί όλο αυτό το πανηγύρι υπέρ εκείνων που οδήγησαν τη χώρα στο γκρεμό και τους Έλληνες στην εξαθλίωση να συνεχιστεί. Είναι υποχρέωση της κυβέρνησης θα ξεφορτωθεί μια και καλή όλα τα... βαρίδια που θυμίζουν το παρελθόν, να επιβάλλει τη νομιμότητα σε όλα τα ανοικτά μέτωπα διαφθοράς, διαπλοκής και μνημονιακής απειλής και να διασφαλίσει τα αυτονόητα. Μά πάνω απ' όλα είναι καθήκον των μελών της να διασφαλίσουν πως κανένας συμπολίτης μας δεν θα κινδυνέψει να χάσει τη ζωή του λόγω της ανθρωπιστικής κρίσης και των επιπτώσεών της.

Η επίτευξη της συμφωνίας με τους τοκογλύφους δανειστές, όποια και αν είναι τελικά αυτή, θα λύσει τα χέρια του Τσίπρα και των συνεργατών του για να αρχίσει το μεγάλο ξεκαθάρισμα εντός της χώρας, ενάντια στα συμφέροντα και τους πρωταγωνιστές των σκανδάλων και υπέρ της αξιοκρατίας και προάσπισης των συμφερόντων του λαού.

Δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο...

Σχετικές ειδήσεις