ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Ο Γιούνκερ της... ντροπής!

Ο Γιούνκερ της... ντροπής!

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας μας από εξωτερικό παράγοντα, από αυτό που έπραξε το μεσημέρι της Δευτέρας (29/06/2015), ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ - ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΧΙ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ 80%

Αυτός, ο... φιλέλληνας όπως θέλει να αυτοαποκαλείται, ο ηγέτης της χώρας που αποτελεί το μεγαλύτερο «παράδεισο» ξεπλύματος χρήματος και φοροαποφυγής στον πλανήτη, έφτασε στο σημείο να απειλήσει τον ελληνικό λαό και να τον προτρέψει να ψηφίσει ναι, ανεξάρτητα από το περιεχόμενο του ερωτήματος.

Αυτός, ο... φιλέλληνας που εδώ και πέντε χρόνια οδήγησε δύο εκατομμύρια Έλληνες στα όρια της απόλυτης φτώχειας και άλλα δύο να βρίσκονται έξω από την αγορά εργασίας στην πατρίδα μας, έφτασε στο σημείο να μιλήσει για το... μέλλον των παιδιών μας!

Αυτός, ο... φιλέλληνας θέλει να σκύψουμε το κεφάλι και να δηλώσουμε απόλυτη υποταγή για πάντα, αφού ξέρει πως αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία που έχουμε ως λαός, να αντισταθούμε στη μνημονιακή λαίλαπα.

Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ είναι, λοιπόν, ο άνθρωπος που σήμερα έκανε το μοιραίο λάθος... Επέλεξε να απειλήσει δημόσια τον ελληνικό λαό και να μιλήσει για την υπερηφάνεια μας...

Και κατόρθωσε να συσπειρώσει τον ελληνικό λαό σε τέτοιο βαθμό, ώστε το ΟΧΙ να σπάσει κάθε ρεκόρ ομοψυχίας στο κυριακάτικο δημοψήφισμα.

Συνεχίστε έτσι, λοιπόν και να είστε βέβαιοι ότι το ΟΧΙ θα φτάσει να ξεπεράσει την Κυριακή το 80%...

Αυτός είναι ο... φιλέλληνας Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Αυτός είναι ο Γιούνκερ της... ντροπής!

Σχετικές ειδήσεις