ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Η υπουργός της «φωτοτυπίας» ξαναχτυπά

Η υπουργός της «φωτοτυπίας» ξαναχτυπά

Τι κι αν έχει μείνει στην ιστορία ως η «υπουργός της φωτοτυπίας»… αφού κατά την διάρκεια της θητείας της ως «υπουργός Παιδείας» μοίραζε στους μαθητές χαρτιά αντί για βιβλία, που μάλιστα κόστισαν ούτε λίγο ούτε πολύ δυο εκατ. ευρώ (!!!)

Τι κι αν ήταν μπροστάρρισα στην καταστροφική κυβέρνηση του ΓΑΠ, (και φυσικά εκλεκτή του υπουργός), που βούλιαξε την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό στη μέγγενη των μνημονίων.

Τώρα η κυρία… από το πουθενά, Άννα Διαμαντοπούλου, μας κάνει και υποδείξεις για το καλό της χώρας… μακριά από ευθύνες και εκ’ του ασφαλούς, απολαμβάνοντας με υπεροπτικό ύφος να βλέπει το καταστροφικό έργο που άφησε η ίδια και οι συνυπεύθυνοι της και να δίνει εγκάρδιες συμβουλές για λύσεις.

Μόνο που κυρία Διαμαντοπούλου.. είναι πολύ αργά για κάτι τέτοιο… είχατε την ευκαιρία σας και αποτύχατε… αποτύχατε παταγωδώς.

Φυσικά αυτές οι αναφορές δεν γίνονται τυχαία. Η κυρία Διαμαντοπούλου σε σημερινή συνέντευξή της πρότεινε για επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας (για το2019), τον πρωτομάστορα της καταστροφής της χώρας, τον Κώστα Σημίτη, τον άνθρωπο που πέταξε την Ελλάδα στα «νύχια» της Goldman Sachs για την παραποίηση των δημοσίων αριθμών ώστε να μπει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη, τον άνθρωπο που ήταν υπεύθυνος για το μεγάλο «φαγοπότι» στο σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου.

Η κυρία Διαμαντοπούλου προτείνει τώρα με «ύφος» στον ελληνικό λαό να ξαναψηφίσει τους οικονομικούς του δολοφόνους… να ξαναψηφίσουμε την ίδια και το «σινάφι» της… που κατακρεούργησαν στο παρελθόν με αμέτρητα σκάνδαλα την Ελλάδα και το μέλλον της.

Κυρία Διαμαντοπούλου να σας αναφέρουμε κάτι τελευταίο που ίσως λησμονήσατε, ίσως και επιτηδευμένα.. καθώς από τα έργα σας έχει περάσει καιρός και ελπίζετε να έχουν μπει στο «χρονοντούλαπο» της ιστορίας...

Ο Ελληνικός λαός να θυμάστε... δεν ξεχνά.

Σχετικές ειδήσεις