ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Μας έχετε ταράξει στην... εντιμότητα, κυρία Αχτσιόγλου!

Μας έχετε ταράξει στην... εντιμότητα, κυρία Αχτσιόγλου!

Διαβάσαμε τη συνέντευξη της υπουργού Εργασίας, Έφης Αχτσιόγλου, στην «Εφημερίδα των Συντακτών» και προσπαθούμε να συνέλθουμε με τα όσα... έμορφα δήλωσε περί «έντιμου συμβιβασμού» αλλά για την «αποφυγή ενός τέταρτου Μνημονίου».

Διαβάστε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ

Η κ. Αχτσιόγλου που μιλάει με περισσή αναίδεια για εντιμότητα δεν μας έχει ξεκαθαρίσει, ωστόσο, τη θέση της για τα στοιχεία – σοκ της ΙΝΕ –ΓΣΕΕ και της ΕΛΣΤΑΤ, σύμφωνα με τα οποία το 95% των μακροχρόνια ανέργων δεν λαμβάνει καμία απολύτως στήριξη από τον ΟΑΕΔ, ούτε επίδομα ανεργίας, ούτε επιδότηση απασχόλησης.

Δείτε εδώ το σχετικό θέμα του Newsbomb.gr

Αλήθεια, πόση εντιμότητα χωράει, άραγε, σε αυτή την περίπτωση; Πόσο κοστίζει η εντιμότητα που μας «τσαμπουνάει» ανερυθρίαστα η υπουργός Εργασίας, η οποία τηρεί στο ακέραιο τις ανθρωποκτόνες δεσμεύσεις του προκατόχου της, Γιώργου Κατρούγκαλου, προς τους δανειστές.

Με την εντιμότητα, κυρία υπουργέ, δεν γεμίζουν ούτε τσέπες αλλά ούτε και ψυγεία. Αυτή η λαγνεία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με την ευημερία των αριθμών έχει καταντήσει, το λιγότερο, γραφική.

Σε αυτή τη δύστυχη Πατρίδα, η κυβέρνηση δεν αποτελείται από υπουργούς, αλλά από μικρούς Φαρισαίους: ενώ βλέπουν ξεκάθαρα τον κόσμο να υποφέρει, σκύβουν το κεφάλι και ψελλίζουν πως για όλα φταίνε μόνον «οι κακοί ξένοι».

Η εντιμότητα, για την οποία κομπάζει η κ. Αχτσιόγλου, θυμίζει μορφή τιμωρίας, όπως μια εποχή που η δασκάλα έβαζε στη γραμμή τα παιδάκια στο σχολείο, για να τα δείρει με τη βίτσα.

Όμως αυτό το μαθητούδι που λέγεται Ελλάδα, έχει πλέον μελανιασμένα χέρια από το ξύλο. Φτάνει πια με την εντιμότητά σας ρε λεβέντες και λεβέντισσες της κυβέρνησης! Ήμαρτον!

Σχετικές ειδήσεις