ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Τους πήραν χαμπάρι οι δικοί τους: Άγριο «κράξιμο» Κούλογλου κατά Γεροβασίλη (vid)

Τους πήραν χαμπάρι οι δικοί τους: Άγριο «κράξιμο» Κούλογλου κατά Γεροβασίλη (vid)

Ειδήσεις | Όλγα Γεροβασίλη: Είναι ένα πράγμα να δέχεσαι κριτική από τους αντιπάλους και τελείως διαφορετικό από τους φίλους σου, ιδίως όταν εμπλέκεσαι σε μια υπόθεση που εγείρει πολλά ερωτήματα.

Η υπόθεση του «πόθεν έσχες» της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγας Γεροβασίλη και η αποκάλυψη κυριακάτικης εφημερίδας ότι η ίδια παρέμεινε μέτοχος της εταιρείας «ΑΛΕΞΙΟΥ-ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ Ο.Ε.» που παρείχε υπηρεσίες προς το Δημόσιο επί τρία χρόνια μετά την εκλογή της, παρά την ρητή απαγόρευση του άρθρου 57 του Συντάγματος, δείχνει το μέγεθος της παθογένειας που σοβεί τα τελευταία χρόνια στην ελληνική πολιτική σκηνή.

Ο δημοσιογράφος και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, άφησε σαφείς αιχμές για τη στάση της κ. Γεροβασίλη, λέγοντας με νόημα: «Οι βουλευτές πρέπει να είναι τυπικοί, όλοι το κάναμε. Στην πολιτική δεν αρκεί να είσαι τίμιος, πρέπει να το δείχνεις κιόλας...».

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του Στέλιου Κούλογλου

Τι τα θέλετε βρε αδέρφια; Κάποτε ακούγαμε τον κ. Τσίπρα να λέει ότι «θα είμαστε κάθε λέξη του Συντάγματος». Αντ’ αυτού, τα «καμάρια» της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, εξακολουθούν να λένε και να κάνουν τα δικά τους.

Γιατί, πώς να το κάνουμε; Την ειλικρίνεια πολλοί εμίσησαν, την καρέκλα, όμως, ουδείς!

Και ναι, υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα, όταν πολιτικό πρόσωπο δέχεται κριτική για σοβαρά ατοπήματα και είτε δεν ιδρώνει το αυτί του είτε σφυρίζει αδιάφορα, σκεπτόμενος το κλασσικό: «Έλα μωρέ, εντάξει! Σε λίγο καιρό ποιος θα το θυμάται;».

Πρέπει, τελικά να το πάρουμε απόφαση: Σε αυτή τη χώρα, αδέρφια, κανείς δεν δίνει λογαριασμό για τίποτα και σε κανέναν. Αυτό θα συμβαίνει μέχρις ότου αποφασίσουμε να σηκωθούμε από τη νωχελικότητα του καναπέ και του «δεν βαριέσαι».

Όσο για την γυναίκα του Καίσαρα; Αφήστε την καλύτερα. Με τέτοια πολιτικά μυαλά δεν θα δείξει ποτέ ίχνος τιμιότητας!

Καλή χρονιά σε όλους και πάνω από όλα φώτιση και σύνεση...

Σχετικές ειδήσεις