ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Η Αχτσιόγλου διαπραγματεύεται, οι συντάξεις κόβονται: Βρες το λάθος!

Η Αχτσιόγλου διαπραγματεύεται, οι συντάξεις κόβονται: Βρες το λάθος!

Σε αυτή τη χώρα, όταν ακούς υπουργό να διαπραγματεύεται, είναι καλύτερο να ετοιμάζεσαι για τα χειρότερα!

Ακούγοντας την κυρία υπουργό Εργασίας να λέει πως η καθυστέρηση της αξιολόγησης βαρύνει αποκλειστικά το ΔΝΤ και ότι «το μπαλάκι ανήκει στην άλλη πλευρά», αισθάνεται κανείς – το λιγότερο – κορόιδο.

Η κ. Αχτσιόγλου, η οποία βγήκε απευθείας από τα... σπλάχνα των κοινωνικών αγώνων της Αριστεράς έχει μεταβληθεί σε έναν επιδιαιτητή του χάους που επιδιώκουν να εγκαθιδρύσουν στην Ελλάδα τα «κοράκια» και οι άρπαγες που κινούνται στον άξονα Βρυξελλών – Βερολίνου.

Σε αυτή τη χώρα, όταν μια κυβέρνηση σου διαλύει τη ζωή, πάντοτε σου χαμογελάει: σου μπήγει το μαχαίρι στην πλάτη, το στρίβει και σε ρωτάει: «Πονάς;». Όχι δα! Ουρλιάζεις από χόμπι...

Οι πολίτες αυτής της χώρας χρωστάνε ως και τον αέρα που αναπνέουν. Και, δυστυχώς, κανείς δεν τους υπολογίζει. Μισθοί και συντάξεις έχουν μπει στη μνημονιακή πριονοκορδέλα και τα μέλη της κυβέρνησης μιλάνε για... πεταμένα μπαλάκια.

Κανείς τους, όμως, δεν μπαίνει στον κόπο να αναρωτηθεί: Πώς ζεις ρε Έλληνα; Πώς την παλεύεις; Γιατί κανείς τους δεν έχει νιώσει τι θα πει δυσκολία, τι σημαίνει να φτάνει το τέλος του μήνα και να μην έχεις να παράσχεις στην οικογένειά σου ούτε καν τα στοιχειώδη.

Επιστρέφουμε, λοιπόν, στην κ. Αχτσιόγλου το μπαλάκι που... πέταξε στο ΔΝΤ. Το ίδιο μπαλάκι που έχει μέγεθος σφαίρας και με το οποίο τόσο οι κυβέρνησή της όσο και οι δανειστές «πυροβολούν» κάθε μέρα αδιάντροπα όλο αυτό τον κόσμο!

Αλήθεια, αναρωτιόμαστε ακόμη και τώρα πώς μπορείτε και κοιμάστε το βράδυ, κυρία υπουργέ;

Σχετικές ειδήσεις