ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Δήλωση ντροπής: «Καλύτερα στο κράτος το 100άρικο του συνταξιούχου παρά στον φραπέ του εγγονού»

Δήλωση ντροπής: «Καλύτερα στο κράτος το 100άρικο του συνταξιούχου παρά στον φραπέ του εγγονού»

Η δήλωση της χρονιάς από τον βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. Δημήτρη Καμμένο ο οποίος υποστήριξε ότι το κράτος παίρνει τα λεφτά των συνταξιούχων για να μην τα σπαταλάνε τα εγγόνια τους σε καφέδες.

Με τέτοιες δηλώσεις, είναι προφανές ότι αυτοί που μας κυβερνούν είναι και... καμένοι και ψεκασμένοι!

Είναι τουλάχιστον άηθες και απρεπές για ένα κυβερνητικό βουλευτή να μιλά με αυτό το χυδαίο τρόπο για ανθρώπους που έχουν περιέλθει στα όρια της απόλυτης φτώχειας και να κατηγορεί τις νέες γενιές ότι... πίνουν φραπέ.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ, έφερε ως παράδειγμα το χαρτζιλίκι που δίνουν οι παππούδες στα εγγόνια και κυρίως σε αυτά που δεν έχουν εργασία.

«Όταν κόψω τη φορολογία από το 29% στο 26% δεν έχει άμεσο αντίκτυπο σε αυτόν που στο ΑΤΜ θα πάρει 40 ή 20 ευρώ λιγότερα το μήνα. Έχει όμως διότι τα παιδιά του παππού ή οποιουδήποτε τη σύνταξη την κόβω, εάν καταφέρουμε και εξηγήσουμε στον κόσμο ότι από το να έχει τη σύνταξη ο παππούς και να του παίρνει ένα 100αρικο το μήνα ο εγγονός, να πίνει φραπέ και να παίζει τάβλι, προτιμώ να του πάρω εγώ σαν κράτος, εφόσον είμαι σοβαρό, το 100αρικο και να το κάνω εργοδοτική εισφορά, να πάω να βρω δουλειά στο παιδί για να μην πίνει φραπέ», είπε ο Δημήτρης Καμμένος.

Θα ήταν φρονιμότερο, ο συγκεκριμένος κύριος και οι συνάδελφοί του με τους παχυλούς και αφορολόγητους μισθούς να ΡΑΨΟΥΝ το στόμα τους και να είναι πιο προσεκτικοί όταν αναφέρονται σε κοινωνικές ομάδες τις οποίες έχουν συντρίψει με τα μέτρα και τις περικοπές που ψηφίζουν.

Θα ήταν προτιμότερο ο κ. Καμμένος και το κόμμα του να κόψουν το 100ρικο αυτό από κάποιον εφοπλιστή και μεγαλοεργολάβο για να δει προκοπή ο τόπος!

Δυστυχώς όμως τόσο οι ΑΝ.ΕΛ., όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι φτηνοί στ' αλεύρι κι ακριβοί στα πίτουρα!

Δεν έχουν ούτε το σθένος, ούτε το πολιτικό ανάστημα να φορολογήσουν το μεγάλο κεφάλαιο και προτιμούν να φέρουν το ρόλο του «τζάμπα μάγκα» σε ηλικιωμένους και συνταξιούχους που μετράνε τα κέρματα για να πάρουν ένα μπουκάλι γάλα στα εγγόνια τους.

Ντροπή!!!

Τσίπα δεν έχουν καθόλου;

Απολαύστε τον συγκεκριμένο κύριο στο βίντεο που ακολουθεί

Σχετικές ειδήσεις