ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Τσίπρας: Από τον Μελανσόν στον Μακρόν ένα... τσιγάρο δρόμος!

Τσίπρας: Από τον Μελανσόν στον Μακρόν ένα... τσιγάρο δρόμος!

Αλέξης Τσίπρας: Τι σου είναι αυτός ο Τσίπρας, ρε παιδί μου! Μόλις ο Εμανουέλ Μακρόν άρχισε να πανηγυρίζει τη νίκη του στο δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία, ο πρωθυπουργός της «περήφανης διαπραγμάτευσης» βρήκε την ευκαιρία να αρχίσει τα πολιτικά φλερτ.

Σε μήνυμά του στο twitter, ο κ. Τσίπρας είπε χαρακτηρισιτκά: «Η νίκη του @EmmanuelMacron είναι μια ανάσα για την Γαλλία και ολόκληρη την Ευρώπη. Είμαι βέβαιος ότι θα εργαστούμε μαζί στενά προκειμένου να αλλάξει πορεία η Ευρώπη».

Εδώ μιλάμε για μια φοβερή πολιτική «μετάλλαξη», αδέρφια! Ο ΣΥΡΙΖΑ που στήριζε σφόδρα τον αριστερό Μελανσόν και αποκήρυττε ως «παιδί των τραπεζών» τον Μακρόν, αμέσως μόλις ο πρώτος έχασε στον α’ γύρο, άρχισε να εναγκαλίζεται αυτόν που μέχρι πρότινος αποτελούσε «κόκκινο πανί».

«Πολιτική είναι η Τέχνη του εφικτού», όπως είχε πει, άλλωστε, και ο καγκελάριος Βίσμαρκ. Είπε, λοιπόν, ο 42άρης Τσίπρας να κλέψει λίγη από τη χρυσόσκονη του θριάμβου του 39χρονου Μακρόν.

Ας ελπίσουμε, τουλάχιστον, ότι ο νέος Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας, δεν θα μοιάσει σε τίποτα με τον Έλληνα πρωθυπουργό κι ότι δεν θα ακολουθήσει την «πολιτική συνταγή» του.

Σχετικές ειδήσεις