ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Απαράδεκτο: Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ σε εκδήλωση με σημαίες της «Ανεξάρτητης Θράκης» (pics)

Απαράδεκτο: Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ σε εκδήλωση με σημαίες της «Ανεξάρτητης Θράκης» (pics)

Τη στιγμή που οι εξ Ανατολών γείτονες έχουν αποθρασυνθεί τελείως, επιδιώκοντας να επιβάλουν το «δίκαιο του Δερβέναγα» στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, η παρουσία του βουλευτή Ροδόπης, Ιλχάν Αχμέτ σε εκδήλωση του «Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης-Τουρκίας», όπου απεύθυνε χαιρετισμό με φόντο σημαίες της «Ανεξάρτητης Θράκης» είναι, το λιγότερο, προκλητική.

Είναι, μάλλον, καιρός, η κ. Γεννηματά να μαζέψει τα λουριά του συγκεκριμένου βουλευτή, ο οποίος επιδίδεται σε ένα πολύ περίεργο και συνάμα ενοχλητικό φλερτ με συλλόγους που αποδεδειγμένα στο παρελθόν έχουν καταφερθεί με «κορώνες» αλυτρωτισμού εναντίον της Ελλάδας.

Αυτό το «βιολί», κυρία πρόεδρε της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, πρέπει να σταματήσει επιτέλους! Όταν, μάλιστα, ξέρουν ως και οι πέτρες τα βρώμικα παιχνίδια που παίζουν κάτι τέτοιοι σύλλογοι μαζί με το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή.

Στο σημείο αυτό, θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ποιος είναι αυτός ο βουλευτής. Ο Ιλχάν Αχμέτ είναι δικηγόρος στο επάγγελμα και είχε διατελέσει βουλευτής Ροδόπης στο παρελθόν, κατά την περίοδο 2004-2007, με τη ΝΔ.
Στις εκλογές Σεπτεμβρίου 2015 εξελέγη με το Ποτάμι, ενώ νωρίτερα είχε «περάσει» και από τη ΔΗΜΑΡ.

Τέλος, στις 16 Ιανουαρίου εντάχθηκε επισήμως στην κοινοβουλευτική ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Δείτε πιο πάνω στη photo gallery του Newsbomb.gr φωτογραφίες του βουλευτή

Πηγή φωτογραφιών: tourkikanea.gr

Σχετικές ειδήσεις