ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Μια… ωραία ατμόσφαιρα: Ο Ζάεφ, ο Ντιμιτρόφ και οι «γουρούνες» (pics)

Μια… ωραία ατμόσφαιρα: Ο Ζάεφ, ο Ντιμιτρόφ και οι «γουρούνες» (pics)

Σκοπιανό | Ζόραν Ζάεφ: Τελικά, αδέρφια, δεν υπάρχει καμία σωτηρία με τους γείτονες. Τη στιγμή που η Ελλάδα έχει απευθυνθεί εδώ και πολύ καιρό με σοβαρότητα στα Σκόπια, ώστε να υπάρξει μια ουσιαστική και βιώσιμη λύση για το ονοματολογικό, η κορυφή της κυβέρνησης Ζάεφ δείχνει να «ροκανίζει» πολύτιμο διπλωματικό και πολιτικό χρόνο, επιχειρώντας να πείσει τους πάντες ότι δεν είναι διχασμένη.

Μέχρι στιγμής, το τηλεφώνημα του Ζάεφ στον Τσίπρα δεν έχει γίνει, γιατί ως και οι πέτρες γνωρίζουν ότι υπάρχει σοβαρή διχογνωμία στα Σκόπια για το «deal» που πάει να κλειστεί με την Ελλάδα.

Και επειδή η «έξωθεν καλή μαρτυρία» φαίνεται πως είναι αυτοσκοπός για τον Σκοπιανό πρωθυπουργό, προσπάθησε μέσα στο σαββατοκύριακο που μας πέρασε να δείξει στη διεθνή κοινότητα ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον άνθρωπο που συστηματικά τον «αδειάζει» στο ονοματολογικό: Τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκολα Ντιμιτρόφ.

Οι δύο πολιτικοί, λοιπόν, αποφάσισαν να πάνε εκδρομή μέχρι τη Στρούμιτσα, παρέα με τις συζύγους τους, με τον Ζάεφ να ανεβάζει στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, φωτογραφίες που απεικονίζουν τον ίδιο παρέα με τον Ντιμιτρόφ και με σχόλιο: «Στην ίδια γραμμή».

Μάλιστα, οι δύο άνδρες απόλαυσαν τη βόλτα τους, οδηγώντας «γουρούνες» στους δρόμους του χωριού, όπου ο Σκοπιανός πρωθυπουργός διατηρεί εξοχική κατοικία.

Δείτε το tweet του Σκοπιανού πρωθυπουργού

Όπως θα έλεγε κι ο αξέχαστος Ντίνος Ηλιόπουλος; «Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα»...

Διαβάστε επίσης:

Σχετικές ειδήσεις