ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Τα fake news με τη δήθεν «σόλο» εμφάνιση της Μπέττυς Μπαζιάνα

Τα fake news με τη δήθεν «σόλο» εμφάνιση της Μπέττυς Μπαζιάνα

Τελικά τα fake news σπάνε... καρύδια στην Ελλάδα - Η σύζυγος του πρωθυπουργού που ήταν σπίτι της με τα παιδιά ενημερώθηκε μέσω ίντερνετ ότι δεν ήταν σπίτι της, αλλά ήταν μόνη της σε διάλεξη για την αρχιτεκτονική και μάλιστα με σέξυ εμφάνιση 

Εντάξει, δεν λέω, καλό κι ωραίο πράγμα η αντιπολίτευση...

Να χτυπάμε την κυβέρνηση, τον Τσίπρα, να στηλιτεύουμε τα λάθη του.

Αλλά να είμαστε τουλάχιστον σίγουροι για αυτά που γράφουμε και ειδικά όταν πρόκειται για τη σύζυγο του πρωθυπουργού η οποία δεν έχει ενοχλήσει κανέναν.

Εχθές (27/03/2019) για παράδειγμα βούιξαν ορισμένα sites ότι ο φωτογραφικός φακός την «συνέλαβε» με σέξι εμφάνιση, μόνη της, σε διάλεξη για την αρχιτεκτονική.

Και να οι φωτογραφίες και να σου τα στιγμιότυπα και οι αναλύσεις για τις μάρκες των ρούχων που φορούσε. Και να οι τίτλοι: «Περιστέρα Μπαζιάνα: Σόλο έξοδος χωρίς τον Τσίπρα με εντυπωσιακό lingerie»

Μπούρδες φίλοι μου.

Οι «σόλο» φωτογραφίες που παρουσιάστηκαν, ήταν από την ημέρα που ήρθε ο Μοράλες στην Αθήνα και τον υποδέχθηκε ο Τσίπρας μαζί βεβαίως με τη Μπαζιάνα στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Μιλάμε για fake news οσκαρικό!

Έχθες για παράδειγμα που η κυρία Μπαζιάνα ήταν σπίτι με τα παιδιά, έσκασε στα γέλια όταν είδε τον εαυτό της σε «σόλο» βραδυνή έξοδο...