ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

SEAT Mii

SEAT Mii

Στον κόσμο του SEAT Mii, όλα τα αγαπημένα σας μέρη φαντάζουν πιο κοντά. Εδώ, κάθε ταξίδι είναι απόλαυση, η στάθμευση γίνεται απλή υπόθεση και η κίνηση μοιάζει να εξαφανίζεται.

Το SEAT Mii συνδυάζει την πιο πρόσφατη τεχνολογία με την χαμηλή κατανάλωση και σάς προσφέρει όσο χώρο χρειάζεστε για να μεταφέρετε ό,τι θέλετε. Και φυσικά, διατίθεται είτε σε τρίθυρο είτε σε πεντάθυρο μοντέλο. Ένα τέτοιο αυτοκίνητο κάνει τη ζωή σας ακόμα πιο ολοκληρωμένη.Kαταφέρνει να χωρέσει χίλια δυο πράγματα μέσα του, παρότι είναι ένα κλασικό μικρό μοντέλο πόλης. Έξυπνος σχεδιασμός σημαίνει πρακτικότητα,στιλ, και φυσικά, ευκολία χρήσης και οδηγική απόλαυση.

Η κίνηση στο αστικό περιβάλλον είναι έυκολη υπόθεση για το Mii. Το ίδιο θα κάνετε και εσείς μέσα σε αυτό. Είτε διαλέξετε το τρίθυρο, είτε το πεντάθυρο μοντέλο, ο έξυπνος σχεδιασμός του εσωτερικού αξιοποιεί και την παραμικρή σπιθαμή χώρου.

Από τη δυναμική πρόσοψη έως πίσω, οι γραμμές του SEAT Mii ξεχειλίζουν ζωντάνια. Δείχνουν τη δυναμική και την ενέργεια του αυτοκινήτου , για αυτούς που τολμούν να απολαύσουν τη ζωή στο έπακρο.

Οι προβολείς μπροστά και πίσω τραβούν αμέσως το βλέμμα. Τα πλάγια έχουν φιμέ τζάμια και χειρολαβές και καθρέφτες στο χρώμα του αμαξώματος που αποκαλύπτουν το δυνατό και ρωμαλέο χαρακτήρα του Mii.

Κάθε SEAT Mii φιλοξενεί άνετα τέσσερεις ενήλικες. Και για ακόμα πιο εύκολη και άνετη πρόσβαση, διαλέξτε την πεντάθυρη έκδοση.

Στο τρίθυρο μοντέλο επιλέξτε το σύστημα Easy Entry (περιλαμβάνεται στον στάνταρ εξοπλισμό ανάλογα με την έκδοση). Με το πάτημα ενός μοχλού, τα μπροστινά καθίσματα διπλώνουν και μετακινούνται, παρέχοντας άνετη πρόσβαση μέσα και έξω από το όχημα στους συνεπιβάτες σας. Πηγαίνετε κάπου τους φίλους σας ή τα παιδιά σας, ή ακόμα, βγάλτε και τον σκύλο βόλτα με το πεντάθυρο Mii. Εκεί που ο έξυπνος σχεδιασμός συναντά την πρακτική πλευρά της ζωής στην πόλη.

Το SEAT Mii κυκλοφορεί σε μια πελώρια γκάμα χρωμάτων που σας προσφέρει πλήθος προσωπικές επιλογές– από Sunflower Yellow, Tribu και Tornado Red σε Deep Black, White, Reflex Silver, Night Blue και Silver Leaf. Διαλέξτε το αγαπημένο σας χρώμα.

Με τόσες επιλογές σε χρώματα και λεπτομέρειες, μπορείτε να κάνετε το SEAT Mii σας μοναδικό. Το δικό σας Mii. Επιλέξτε 14άρες ζάντες αλουμινίου SILVA ή 15" ANIA και φέρτε το SEAT Mii ακόμα περισσότερο στα μέτρα σας.

Safety Assist

Οι πόλεις μπορούν να είναι απρόβλεπτες και όλο εκπλήξεις. Το καινοτόμο σύστημα Safety Assist τις κάνει ασφαλείς. Εντοπίζει τυχόν εμπόδια στο οδόστρωμα και φρενάρει αυτόματα για να αποφύγει συγκρούσεις όταν κινείστε κάτω από 30 χλμ/ώρα. Με αυτό το μοναδικό σύστημα, έχετε πλέον τον τέλειο συνοδηγό για την καθημερινή οδήγηση στην πόλη.

Στη SEAT, εφαρμόζουν την περιβαλλοντική τους πολιτική στην πράξη. Στόχος είναι να προσφέρουν μια κατανοητή και καινοτόμα προσέγγιση που συνδυάζει την προστασία του περιβάλλοντος με την οδηγική απόλαυση.

Εσείς απλά διαλέξετε έναν από τους αποδοτικούς κινητήρες 1.000 κ.εκ. με 60 ίππους και 1.000 κ.εκ. 75 ίππους για το SEAT Mii. Και οι δύο είναι σχεδιασμένοι να παρέχουν κορυφαίες επιδόσεις ενώ παράλληλα μειώνουν τις εκπομπές CO2 σε 105 και 108 g/km αντίστοιχα.

Κι αν θέλετε ακόμα περισσότερες πράσινες λύσεις, προτιμήστε τους κινητήρες Ecomotive. Με έναν κινητήρα Ecomotive, το SEAT Mii σας θα είναι πιο αποδοτικό, θα καταναλώνει λιγότερα καύσιμα και θα παράγει ακόμα λιγότερες εκπομπές CO2 που φτάνουν τα 95g/km.

Θέλετε να κάνετε τα αδύνατα δυνατά; Στην SEAT δημιούργησαν πολλές διαφορετικές εκδόσεις του SEAT Mii για να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς και την προσωπικότητά σας.

Ανακαλύψτε τα SEAT Mii Reference, SEAT Mii Style, SEAT Mii Style Sport και SEAT Mii Style Chic. Συγκρίνετε τις λεπτομέρειες, το σχεδιασμό και την τεχνολογία του καθενός και βρείτε το ιδανικό μοντέλο για εσάς. Το SEAT Mii σας.

Κορυφαίο το SEAT Mii by MANGO. Αναζητάτε ένα στιλάτο αυτοκίνητο πόλης με μοναδική γυναικεία πινελιά; Δε χρειάζεται να ψάχνετε άλλο. Το νέο SEAT Mii by MANGO είναι το ιδανικό αυτοκίνητο για εσάς. Είναι ό,τι καλύτερο και από τους δύο κόσμους: η ιδανική ένωση μιας μάρκας, πρότυπο στο χώρο της μόδας με ένα δυναμικό αυτοκίνητο, γιατί ο σχεδιασμός μετράει!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.seat.gr/mii.php

Επιστροφή στο Newsbomb on wheels.

Σχετικές ειδήσεις