GOSSIP

Νίκος Αλιάγας: Μπορεί να έρθω μόνιμα στην Ελλάδα στη σύνταξή μου

Νίκος Αλιάγας
Associated Press

 «Πάντα συγκινούμαι όταν επιστρέφω στην Ελλάδα», ανέφερε ο Νίκος Αλιάγας

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Νίκος Αλιάγας με αφορμή τη συμμετοχή του στην τελετή της ολυμπιακής λαμπαδηδρομίας. Ο Νίκος Αλιάγας ανέβασε ένα βίντεο από τη στιγμή που άναψε την ολυμπιακή φλόγα, στο Instagram.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» ο Νίκος Αλιάγας, που ζει μόνιμα στη Γαλλία, εξέφρασε ξανά την αγάπη του για τη χώρα μας. Αρχικά ανέφερε: «Είναι πολύ συγκινητική που βρισκόμαστε στο Καλλιμάρμαρο, γιατί εδώ είναι που ξεκίνησαν οι ολυμπιακοί αγώνες, είναι ένα συνονθύλευμα πολιτισμών και χαίρομαι που εγώ ως Έλληνας της Γαλλίας γεννημένος εκεί, αλλά με όλο το DNA μου εδώ, μπορώ να βάζω ένα μικρό λιθαράκι σε αυτή την προσπάθεια».

Στη συνέχεια μίλησε για τα συναισθήματά του κάθε φορά που επιστρέφει στον τόπο του, λέγοντας: «Πάντα συγκινούμαι όταν επιστρέφω στην Ελλάδα, διότι δεν ξέρω, έχει ένα φως, έχει μια ενέργεια, τόσα στοιχεία που κουβαλάω κι εγώ μέσα μου, στην ψυχή μου, πάντα συγκινούμαι όταν οι λαοί ενώνονται».

Όταν ρωτήθηκε για το αν σκοπεύει να ζήσει κάποια στιγμή μόνιμα στην Ελλάδα, ο Νίκος Αλιάγας είπε: «Για να επιστρέψω στην Ελλάδα υπάρχει η προϋπόθεση να έχω φύγει από την Ελλάδα. Εγώ την Ελλάδα δεν την άφησα ποτέ, την κουβαλάω μέσα μου σαν πυξίδα. Αυτό το πήγαινε-έλα μεταξύ Γαλλίας και Ελλάδας που έχω, μέσα μου με γεμίζει. Θα ήθελα λίγο περισσότερο Ελλάδα αλλά έχω υποχρεώσεις. Δεν ξέρω μπορεί στη σύνταξή μου».