ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

To Suzuki Jimny όπως δεν το έχετε ξαναδεί!

To Suzuki Jimny όπως δεν το έχετε ξαναδεί!

Τα pickup, τα γνωστά σε όλους μας αγροτικά ξεχωρίζουν όχι μόνο για την πρακτικότητα αλλά και για το περιπετειώδες στιλ τους.

Του Γιάννη Σκουφή

Τα τελευταία χρόνια πολλοί κατασκευαστές έχουν λανσάρει αξιόλογα αγροτικά στην παγκόσμια αγορά. Από την Mercedes με την X-Class μέχρι και την Jeep που έχει παρουσιάσει το Gladiator. Κοινός παρονομαστής για όλα αυτά τα μοντέλα είναι πως σε τιμή ξεφεύγουν αρκετά από τον προϋπολογισμό του μέσου επαγγελματία.

Κάπως έτσι το σκέπτεται και η Ford που του χρόνου θα παρουσιάσει ένα κόμπακτ pickup που θα βασίζεται στο πλαίσιο του Focus και που θα έχει σχετικά χαμηλή τιμή πώλησης. Τι θα λέγατε όμως για μια πιο σκληροτράχηλη επιλογή με κορυφαίες 4x4 δυνατότητες;

Ένα τέτοιο μοντέλο θα μπορούσε να είναι μία επιμηκυμένη εκδοχή του Suzuki Jimny, όπως την έχουν φανταστεί στο Kolesa.ru. Μάλιστα, όποιος δημιούργησε τις φωτογραφίες που βλέπετε το έκανε πολύ πετυχημένα και κατά πάσα πιθανότητα εμπνεύστηκε από το Gladiator της Jeep. Κι αυτό γιατί το «αγροτικό Jimny» δεν διαθέτει μόνο καρότσα και αλλά και δύο επιπλέον πόρτες.

Το αν υπάρχει πιθανότητα μια τέτοια έκδοση του Jimny να δημιουργηθεί και να φτάσει μέχρι και την παραγωγή είναι άγνωστο. Υπέρ της είναι πάντως το ότι στο παρελθόν υπήρχε αντίστοιχη εκδοχή του προγόνου του Samurai καθώς και το ότι θα είχε ιδιαίτερη απήχηση σε αγορές όπως της Νοτίου Αμερικής, της Ασίας και γιατί όχι και της Ευρώπης.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί:

Σχετικές ειδήσεις