ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τo νέο Toyota Yaris θα έχει σπορ εκδόσεις;

Τo νέο Toyota Yaris θα έχει σπορ εκδόσεις;

Η Toyota πρωταγωνιστεί στο WRC και φυσικά αυτό θέλει να το εκμεταλλευτεί στη νέα γενιά του Yaris που μόλις παρουσιάστηκε.

Του Γιάννη Σκουφή

Όλοι οι κατασκευαστές θέλουν να εκμεταλλευτούν τις αγωνιστικές τους επιτυχίες και η Toyota φυσικά και δεν αποτελεί εξαίρεση. Άλλωστε το είχε κάνει και στην τρέχουσα 3η γενιά του Yaris και θα το κάνει και στη νέα 4η, οι πωλήσεις της οποίας θα ξεκινήσουν από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Στόχος η προσέλκυση και ενός διαφορετικού κοινού από αυτό στο οποίο απευθύνονται οι στάνταρ του μοντέλου.

Έτσι λοιπόν οι εκδόσεις GR Sport και GRMN θα διατηρηθούν, με την πρώτη να περιορίζεται σε αισθητικές αλλαγές προκειμένου η εμφάνισή της να γίνει πιο δυναμική και επιθετική και το επιπλέον κόστος αγοράς να διατηρηθεί σε σχετικά χαμηλά επίπεδα.

Στην GRMN θα υπάρχουν και περισσότεροι ίπποι -άγνωστο ακόμα ποιος θα είναι ο κινητήρας που θα χρησιμοποιηθεί- ενώ η πραγματικά καινούργια έκδοση θα είναι αυτή με την προσωρινή επωνυμία WRC Homologation Special. Η οποία θα είναι όσο πιο κοντά γίνεται στο Yaris WRC και φυσικά θα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.

Η συγκεκριμένη έκδοση είχε προγραμματιστεί και για το τρέχον μοντέλο αλλά ποτέ δεν έφτασε στο στάδιο της παραγωγής.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις