ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Γιατί η AC Schnitzer που βελτιώνει BMW ασχολήθηκε με την Toyota Supra;

Γιατί η AC Schnitzer που βελτιώνει BMW ασχολήθηκε με την Toyota Supra;

H Toyota Supra δέχθηκε τις περιποιήσεις των μηχανικών του γερμανικού οίκου βελτιώσεων και ανέβηκε στους 400 ίππους.

Του Γιάννη Σκουφή

H AC Schnitzer έχει δημιουργήσει το όνομά της βελτιώνοντας τόσο αισθητικά όσο και από πλευράς απόδοσης και επιδόσεων μοντέλα της BMW. Το τελευταίο της έργο όμως αφορά μοντέλο ενός άλλου κατασκευαστή. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για την Supra της Toyota και ο λόγος που η συγκεκριμένη εταιρεία βελτιώσεων ασχολήθηκε μαζί της δεν είναι άλλος από τα πολλά κοινά στοιχεία που έχει με τη νέα Z4, με την οποία και εξελίχθηκαν αλλά και κατασκευάζονται παράλληλα.

Μεταξύ των κοινών στοιχείων και ο εξακύλινδρος των 3.000 κυβικών, ο οποίος χάση σε μια νέα χαρτογράφηση της ηλεκτρονικής μονάδας ECU ανέβηκε στους 400 ίππους (από 340) και τα 600 Nm, ενώ συνοδεύεται και από πενταετή εγγύηση.

Από κει και πέρα το body kit περιλαμβάνει διάφορα αεροδυναμικά βοηθήματα από ανθρακονήματα και ειδικούς τροχούς 20 ιντσών με πέντε ακτίνες, ενώ για την ανάρτηση υπάρχουν δύο επιλογές: μία με νέο συνδυασμό ελατηρίων- αμορτισέρ και μειωμένη απόσταση από το έδαφος κατά 25 χιλιοστά και μια με αλλαγή μόνο των ελατηρίων και χαμήλωμα κατά 15 χιλιοστά.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις