ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Κακοκαιρία Μήδεια: Πώς θα ξεπαγώσετε το παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας

Κακοκαιρία Μήδεια: Πώς θα ξεπαγώσετε το παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας

Η κακοκαιρία Μήδεια βρίσκεται στη χώρα μας, δείχνοντας τα... δόντια της, προκαλώντας πολλά προβλήματα στις μετακινήσεις μας.

Ένα από τα πλέον συνηθισμένα φαινόμενα με την θερμοκρασία, ειδικά το πρωί, κάτω από το μηδέν, είναι ο πάγος στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου αλλά και στις πόρτες.

Για το καθάρισμα του παρμπρίζ από τον πάγο υπάρχουν δύο τρόποι, τα βίντεο μάλιστα που κυκλοφορούν στο youtube είχαν γίνει viral από την πρώτη στιγμή που ανέβηκαν. Ο ένας τρόπος λοιπόν είναι με τη χρήση νερού και οινοπνεύματος.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κεν Γουέδερς, του WATE 6 News στο Τενεσί, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αναμίξετε σε ένα μπουκάλι ψεκασμού 2/3 μέρη αλκοόλ και 1/3 νερό. Μόλις ψεκάσετε με αυτό το παρμπρίζ ο πάγος θα εξαφανιστεί αμέσως.

Τη δεύτερη λύση την έδωσε ο Ντάνιελ Χάρις, ο οποίος κατοικεί στο Ηνωμένο Βασίλειο, μέσω ενός βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα σακουλάκι τροφίμων και λίγο νερό.

Γεμίζετε το σακουλάκι με ζεστό νερό και στη συνέχεια το περνάτε απαλά πάνω από το παρμπρίζ, για να λιώσει τον πάγο γρήγορα και με ασφάλεια. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.

Φυσικά υπάρχει και ο τρόπος να βάλετε το καλοριφέρ του αυτοκινήτου, με τον αέρα να χτυπάει προς το παρμπρίζ, ωστόσο κάτι τέτοιο είναι πολύ χρονοβόρο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

LIVE BLOG - Κακοκαιρία «Μήδεια»: Κομμένη στα δύο η Ελλάδα από το χιονιά - Κλειστή η Αθηνών - Λαμίας