ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτή η Lamborghini Urus είναι… φανταστική!

Αυτή η Lamborghini Urus είναι… φανταστική!

Με όλη την σημασία της λέξης φανταστική, καθώς δεν είναι αυτή που φαίνεται. Για την ακρίβεια, είναι ένα Toyota!

Του Γιάννη Σκουφή

Την Lamborghini Urus όλοι την γνωρίζουμε. Ελάχιστοι όμως θα ξέρουν για την ύπαρξη του Toyota Venza, ενός SUV στο μέγεθος του γνωστού RAV4 που κυκλοφορεί στην ιαπωνική αγορά. Το οποίο φυσικά και δεν έχει καμία σχέση με το ιταλικό SUV και τις σούπερ επιδόσεις του.

Ωστόσο, υπάρχει μια εταιρία που ονομάζεται Albermo -η ονομασία της οποίας δημιουργεί την υπόνοια πως είναι ιταλική αλλά στην πραγματικότητα είναι 100% ιαπωνική- που κατασκευάζει ένα κιτ. Που καθιστά το Venza μια ρέπλικα της Urus.

Γιατί επιλέχθηκε όμως το συγκεκριμένo Toyota; Το ένα είναι η προσιτή τιμή του, το δεύτερο το ότι η σχεδίασή του ευνοεί την εξέλιξη και την τοποθέτηση του κιτ.

Πράγματι το τελικό αποτέλεσμα μοιάζει αρκετά με Urus, τόσο μπροστά όσο και πίσω, ενώ άξιοι λόγου και αναφοράς είναι και οι τροχοί με το ιδιαίτερο design.

Όπως και να έχει αυτή είναι μια καλή πρόταση για τους Ιάπωνες που ονειρεύονται μια Urus των 200.000+ ευρώ και μπορούν να αποκτήσουν με πολύ λιγότερα χρήματα -περίπου 3.300 ευρώ συν το κόστος εργασίας- κάτι που τουλάχιστον της μοιάζει.

Για την ιστορία η συγκεκριμένη φούξια βαφή χρεώνεται επιπλέον, κάτι που ισχύει τόσο για τους τροχούς όσο και για την εξάτμιση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Covid Free GR: Πώς θα λειτουργεί η εφαρμογή για την επαλήθευση των πιστοποιητικών εμβολιασμού