ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

H τέλεια μολυβοθήκη για κάθε φανατικό του αυτοκινήτου

H τέλεια μολυβοθήκη για κάθε φανατικό του αυτοκινήτου

H μολυβοθήκη που βλέπετε είναι πρωτότυπη και ιδανική για όσους αγαπούν τα αυτοκίνητα.

Του Γιάννη Σκουφή

Τα δώρα είναι πραγματικά μία σπαζοκεφαλιά. Ειδικά αν πρόκειται για ένα πολύ κοντινό και αγαπητό πρόσωπο η επιλογή του σωστού δώρου έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία. Τώρα, για όσους έχουν μεγάλο πάθος με τα αυτοκίνητα υπάρχουν πολλές επιλογές, από μοντέλα υπό κλίμακα έως και διάφορα άλλα αξεσουάρ.

Τι θα λέγατε όμως για ένα δώρο γραφείου; Για μια ξεχωριστή μολυβοθήκη που μοιάζει με έναν V8 και που στους κυλίνδρους μπαίνουν τα στυλό και τα μολύβια; Πραγματικά πρόκειται για μία πολύ έξυπνη και όμορφη ιδέα που σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε αλλά αυτό δεν σημαίνει πως περνά και απαρατήρητη.

Η συγκεκριμένη μολυβοθήκη αναρτήθηκε στην πλατφόρμα Kickstarter όπου πολλά και διάφορα πρότζεκτ αναζητούν την κατάλληλη χρηματοδότηση για να προχωρήσουν προς την υλοποίησή τους.

Το συγκεκριμένο πιστώνεται σε έναν μηχανικό ονόματι Takara, ο οποίος χρειάζεται ένα αρχικό ποσό 5.000 δολαρίων για να ξεκινήσει να φτιάχνει τις πρώτες.

Το βασικό σχέδιο βασίζεται στο μπλοκ ενός από τους πιο δημοφιλείς V8 στον κόσμο, τον LS3 της Chevrolet. Το μήκος της μολυβοθήκης φτάνει τα 93 χιλιοστά, το πλάτος της τα 80 και το ύψος της τα 59 χιλιοστά. Πρόκειται δηλαδή για μια κόμπακτ κατασκευή από αλουμίνιο που χωρά στην παλάμη του ενός χεριού.

Αν όλα πάνε καλά ο Takara λέει πως θα μπορεί να προσφέρει και μεγαλύτερες μολυβοθήκες σε διάταξη V10 ή και V12. Ενδιαφέρον. Όπως και το ότι η εκδήλωση ενδιαφέροντος στο Kickstarter έχει ξεπεράσει τις 30.000 δολάρια.