ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

«Καλώς ήλθατε στη Hellas Direct! Πώς μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε;»

«Καλώς ήλθατε στη Hellas Direct! Πώς μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε;»

"Καλώς ήλθατε στη Hellas Direct! Πώς μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε;"


Αυτά τα λόγια ηχούν στα αυτιά μας εξωπραγματικά, παρά το γεγονός ότι τα λέμε καθημερινά εδώ και ένα χρόνο. Κι όμως, είμαστε εδώ! Μια νέα ασφαλιστική εταιρεία που απευθύνεται άμεσα στον καταναλωτή. Μία ασφαλιστική "direct to consumer", χωρίς μεσάζοντες και πράκτορες. Μια εταιρεία που υποστηρίζεται από ένα group αξιόπιστων επενδυτών και από έναν απ' τους μεγαλύτερους αντασφαλιστικούς ομίλους του κόσμου, τη Munich RE. Ναι, είμαστε εδώ. Κι έτοιμοι να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας και να κατακτήσουμε την ασφαλιστική αγορά!

Για να ξεκινήσουμε την Hellas Direct, προσεγγίσαμε 2.500 πιθανούς επενδυτές για να συναντήσουμε τους 300. Ακούσαμε τη λέξη «όχι» σε περισσότερες από 12 γλώσσες και ήρθαμε αντιμέτωποι με το ίδιο ερώτημα –και το ίδιο απορημένο βλέμμα– σε 14 χώρες.

«Νέα ασφαλιστική εταιρία; Στην Ελλάδα; Μα, είστε σίγουροι;»

Όχι, στην αρχή δεν ήμασταν. Όσο περισσότερο όμως διερευνούσαμε την αγορά, τόσο περισσότερο συνειδητοποιούσαμε ότι, ναι, υπήρχε ανάγκη για μια νέα ασφαλιστική εταιρία στη χώρα. Μια ασφαλιστική εταιρία που θα σκέφτεται καινοτόμα και θα κάνει τα πράγματα διαφορετικά. Μια εταιρία που θα εξυπηρετεί τον καταναλωτή, όχι τον διαμεσολαβητή.

Κι η χρονική στιγμή ήταν σωστή. Η κρίση άλλωστε φέρνει και την ευκαιρία. Ευκαιρία να εντάξουμε στο δυναμικό της Hellas Direct τους καλύτερους ανθρώπους, ευκαιρία ν' ακούσουμε προσεκτικά τους πελάτες, ευκαιρία να επανεξετάσουμε τα πάντα από το μηδέν.

Ξεκινήσαμε το 2009. Από τότε, η Ελλάδα έχει αλλάξει πέντε πρωθυπουργούς έχει δεχτεί τη μεγαλύτερη αναδιάρθρωση χρέους, ενώ το 60% των Ελλήνων κάτω των 25 ετών είναι σήμερα άνεργοι. Παράλληλα, στον ασφαλιστικό τομέα, υπολογίζεται ότι 1 εκατομμύριο αυτοκίνητα παραμένουν ανασφάλιστα.

Αλλά τα πράγματα θ' αλλάξουν! Ένα κύμα νέων επιχειρήσεων δίνει μια νότα αισιοδοξίας. Σε όλη την Ελλάδα μια νέα γενιά επιχειρηματιών πιέζει για μια νέα αρχή, με τα πρώτα αποτελέσματα να είναι πλέον ορατά. Είναι όλοι τους ευφυείς, είναι άνθρωποι με πάθος που προσπαθούν, ο καθένας με το δικό του τρόπο και από τη δική του σκοπιά, να κάνουν τον κόσμο μας, ένα καλύτερο μέρος. Μπορεί να πάρει χρόνο, αλλά αυτό δεν μειώνει την αισιοδοξία μας ούτε στο ελάχιστο.

Όσο για εμάς, εδώ στη Hellas Direct, είμαστε περήφανοι που μοιραζόμαστε αυτόν τον νέο τρόπο σκέψης και δεν θα σταματήσουμε να εργαζόμαστε σκληρά για να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα. Ως εταιρία των 25 ατόμων πλέον και ως η νεότερη ασφαλιστική εταιρία αυτοκινήτων στην Ελλάδα, επιδιώκουμε να αλλάξουμε την ελληνική ασφαλιστική αγορά, ένα συμβόλαιο τη φορά!