ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Harley Davidson: Η γκάμα του 2015 στην Ελλάδα

Harley Davidson: Η γκάμα του 2015 στην Ελλάδα

Με τέσσερα νέα μοντέλα και ακόμη περισσότερες δυνατότητες εξατομίκευσης «μπαίνει» στην Ελληνική αγορά μοτοσυκλετών η Harley Davidson.

Οι Road Glide Special, Street 750, Street Glide Special, Ultra Limited Low και η ανανεωμένη γκάμα CVO (CustomVehicles Operations) αποτελούν τα όπλα της Harley για τις αγορές της Ευρώπης και της Ελλάδας για το 2015. Το Newsbomb βλέπει τα νέα μοντέλα από κοντά:

Road Glide Special

Η αγαπημένη των Road Warriors στις Η.Π.Α. (η Road Glide Special) είναι... διαθέσιμη στην για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Διαθέτει επανασχεδιασμένο φέρινγκ το οποίο προσφέρει πιο στενό προφίλ και μειώνει την αντίσταση του αέρα στο πρόσωπο του αναβάτη. Διαθέτει επίσης όλα τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του Project RUSHMORE, που αφορούν τον κινητήρα και τη νέα σχεδίαση.

Street 750

Με ολοκαίνουργιο υγρόψυκτο κινητήρα (Revolution X) που σχεδιάστηκε για άψογη λειτουργία σε αστικά οδικά δίκτυα. Με πλαίσιο και αναρτήσεις για σταθερότητα στις κλειστές στροφές και τους ελιγμούς στην κίνηση, το Street 750 είναι η ευέλικτη μοτοσικλέτα της Harley-Davidson.

Street Glide Special

Το αυθεντικό στυλ, το πλαίσιο, οι αναρτήσεις και ο κινητήρας της Street Glide Special είναι ιδανικά για ανοικτό δρόμο. Τα χαρακτηριστικά αυτά το έχουν κάνει τη πρώτη επιλογή στα μοντέλα της Harley-Davidson σε όλο τον κόσμο. Αν προσθέσετε την ιδιαιτερότητα της εργοστασιακής βαφής το φέρινγκ και το αναβαθμισμένο ηχοσύστημα Boom ( Box 6.5GT με GPS και οθόνη αφής) έχετε το απόλυτο… εργαλείο για ταξίδια. Ο κόσμος σας περιμένει. Ανακάλυψέ τον!

Ultra Limited Low

Το Ultra Limited Low είναι ολοκαίνουργιο για το 2015 και αποτελεί μια ακόμη μεγάλη παρακαταθήκη του Project RUSHMORE. Η σέλα και η ανάρτηση χαμήλωσαν το τιμόνι είναι πιο κοντά στον αναβάτη. Οι μηχανικοί της Harley έκαναν όσα έπρεπε για να είναι εύκολη η οδήγηση από αναβάτες κάθε ύψους.

CVO range

Όλες οι μοτοσικλέτες CustomVehicles Operations, δημιουργήθηκαν για όσους αρνούνται να συμβιβαστούν με οτιδήποτε λιγότερο από το ξεχωριστό. Με κορυφαία εξαρτήματα, custom λεπτομέρειες και φινίρισμα εξαιρετικά υψηλής ποιότητας, αυτές οι μοτοσικλέτες κερδίζουν το θαυμασμό. Αυτά τα μοντέλα είναι η custom βιτρίνα της Harleyκαι ο μόνος τους περιορισμός είναι στον αριθμό των μονάδων που κατασκευάζει.