MEDIA

Μαρίνα Σάττι: Η εμφάνιση στο τιρκουάζ χαλί και η συνάντηση με Παπαρίζου και Φουρέιρα

Μαρίνα Σάττι: Η εμφάνιση στο τιρκουάζ χαλί και η συνάντηση με Παπαρίζου και Φουρέιρα

Η Μαρίνα Σάττι ζει την κάθε στιγμή στο Μάλμε, μία ανάσα πριν τον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision

Τέσσερις μέρες απέμειναν μέχρι τον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision στο Μάλμε, όπου θα εμφανιστεί η Μαρίνα Σάττι ερμηνεύοντας το «Zari». Η τραγουδίστρια ζει την κάθε στιγμή, ως μοναδική εμπειρία, με την ίδια να φωτογραφίζεται στο τιρκουάζ χαλί που στρώθηκε για να σηματοδοτήσει την έναρξη της διαγωνιστικής εβδομάδας.

H Μαρίνα Σάττι, ευδιάθετη και χαμογελαστή, συνομίλησε με τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους καθώς και με τις παρουσιάστριες του event κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Την ίδια στιγμή, τα social media έχουν πάρει φωτιά. Η Έλενα Παπαρίζου βρίσκεται στη γενέτειρά της, Σουηδία, όπου και συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι δείχνοντας το πόσο την στηρίζει.

Η Έλενα θα κάνει ένα μοναδικό act το βράδυ της Πέμπτης, στον ημιτελικό όπου θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό και η Μαρίνα.

Η Ελένη Φουρέιρα, επίσης, ταξίδεψε στη Σουηδία μιας και θα ανέβει ξανά στη σκηνή της Eurovision για να τραγουδήσει. Εκεί συνάντησε την εκπρόσωπό μας, ανεβάζοντας βίντεο στα social media.

«Είναι τρομερή, είναι η Μαρίνα που αγαπάμε. Θα σκίσει, δεν χρειάζεται καν να της πω εγώ καλή επιτυχία. Είσαι μαγική. Δώστο όλο», είπε η queen της διοργάνωσης που έχει αφήσει ιστορία με το «Fuego».

Οι δύο Ελληνίδες δεν είναι οι μόνες που στηρίζουν τη Μαρίνα. Ο Ελβετός εκπρόσωπος στη Eurovision, που θεωρείται μεγάλο φαβορί, έκανε ξεκάθαρη τη δική του προτίμηση. Το αγαπημένο τραγούδι του Nemo είναι αυτό της Ελλάδας, το «Zari» από τη Μαρίνα Σάττι, όπως φαίνεται από το βίντεο που ανάρτησε στο TikTok. Συγκεκριμένα, ανέβασε ένα κλιπ στο οποίο κρατά ένα μικρό σημαιάκι, που απεικονίζει τη Μαρίνα Σάττι στην Ακρόπολη. Στο TikTok του συμπεριέλαβε, μάλιστα, απόσπασμα από το «Zari». «12 πόντοι στη Μαρίνα, καλή επιτυχία» έγραψε στη λεζάντα ενώ πάνω στο βίντεο τόνισε «αγαπώ τη Σάττι».