ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέο Ford Mondeo: Ήρθε στην Ελληνική Αγορά

Νέο Ford Mondeo: Ήρθε στην Ελληνική Αγορά

Με τιμές που ξεκινούν από 23.635€ το νέο Mondeoείναι άμεσα διαθέσιμο για παραγγελίες και σύντομα θα βρίσκεται στις Εκθέσεις των Επισήμων Εμπόρων Ford.

Η Ford Motor Company ανακοίνωσε ότι μεσαίες και ανώτερες εκδόσεις του νέου Mondeo με κορυφαία δυναμική συμπεριφορά, καινοτόμο τεχνολογία, βελτιωμένη άνεση, ποιότητα κατασκευής και προηγμένη σχεδίαση, διατίθενται τώρα για παραγγελία και πώληση σε όλη την Ευρώπη και στην Ελλάδα πριν το τέλος της χρονιάς.

Στην Ελλάδα, η Ford Motor Ελλάς, παρουσιάζει το νέο Ford Mondeo στην 79η Θεσσαλονίκης. Η οικογένεια του νέου Ford Mondeo θα περιλαμβάνει αρχικά τις εκδόσεις Trend και Titanium καθώς και το πρώτο υβριδικό Mondeo. Μία βασική έκδοση Ambiente και η Business Edition θα διατίθενται στις αρχές της επόμενης χρονιάς με περισσότερους κινητήρες βενζίνης και diesel καθώς και προαιρετική τετρακίνηση.

Οι τιμές για τα πρώτα διαθέσιμα μοντέλα του νέου Mondeo ξεκινούν από €23.635 με όφελος απόσυρσης, για την έκδοση 1.600 κ.εκ. Diesel 115 ίππων Trend – πεντάπορτο, με εξοπλισμό που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Η συγκεκριμένη έκδοση Trend του νέου Mondeo 1.6l diesel περιλαμβάνει πλούσιο βασικό εξοπλισμό που αποτελείται από: 9 αερόσακους (συμπεριλαμβανομένων 2 αερόσακων νέου τύπου στις ζώνες ασφαλείας των 2 πίσω εξωτερικών θέσεων), ABS, ESP, HillLaunchAssist, TCS, προβολείς ομίχλης με λειτουργία φώτων στροφής, 4 ηλεκτρικά παράθυρα, διζωνικό κλιματισμό, αναδιπλούμενους και θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέφτες, φώτα ημέρας, υποδοχές ISOFIX, ηλεκτρικό χειρόφρενο, ηλεκτρικές κλειδαριές ασφαλείας στις πίσω πόρτες για την προστασία των παιδιών και πολλά άλλα.

Το νέο Mondeo θα διατίθεται σε 4θυρες, 5θυρες και wagon εκδόσεις – που εξελίχθηκαν ειδικά για την Ευρωπαϊκή αγορά. Είναι το πρώτο μοντέλο της Ευρώπης που βασίζεται στη νέα παγκόσμια πλατφόρμα CD της Ford, θα σηματοδοτήσει το ντεμπούτο της νέας πίσω ανάρτησης integral link της Ford για βελτιωμένη άνεση και πιο δυναμικές επιδόσεις. Οι μηχανικοί στο κέντρο δοκιμών της Ford, Lommel Proving Grounds, Belgium, σετάρισαν το νέο Mondeo με έμφαση στη λειτουργική αρμονία, προσφέροντας μία σταθερή αίσθηση ελέγχου και απόκρισης πλαισίου, για μία οδηγική εμπειρία που εμπνέει αυτοπεποίθηση στον οδηγό.

Το σύστημα διεύθυνσης και η αμεσότητα απόκρισης προσαρμόζεται σύμφωνα με τις ρυθμίσεις του πλαισίου comfort, normal και sport του Interactive Vehicle DynamicsControl της Ford για πρώτη φορά.

Η γκάμα βενζινοκινητήρων του νέου Mondeo θα περιλαμβάνει τους 1.500 και 2.000 κ.εκ. EcoBoost από το λανσάρισμα, ενώ ο αποδοτικός και πανίσχυρος βενζινοκινητήρας EcoBoost της Ford πλαισιώνει την οικογένεια από τις αρχές του 2015.