ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Abarth: Στο Παρίσι με 695 Biposto και F4

Abarth: Στο Παρίσι με 695 Biposto και F4

Με το σύνθημα: «Οι επιδόσεις είναι θέμα ψυχικής διάθεσης» παρουσίασε τα νέα μοντέλα της η Abarth.


Η Abarth επιστρέφει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι για να δείξει στο κοινό τη γκάμα μοντέλων της και για να γιορτάσει τις εξαιρετικές της επιδόσεις στις πωλήσεις του περασμένου έτους. Οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 23% στην περιφέρεια Ευρώπης-Μέσης Ανατολής-Αφρικής σε σχέση με το 2013.

Το περίπτερο της Abarth θα καλωσορίσει το κοινό παρουσιάζοντας την πραγματική ουσία της μάρκας, που μπορεί να εκπροσωπηθεί από το σλόγκαν «Οι επιδόσεις είναι θέμα ψυχικής διάθεσης» ('performance is a state of mind'). Η ξενάγηση ξεκινά με το 695 biposto -190 ίπποι, 997 κιλά και το μονοθέσιο 1.4 turbo T-Jet 160 ίππων, το σύμβολο του ιταλικού πρωταθλήματος «F4 Powered by Abarth».

Ακολουθεί η «Customisation Area», όπου οι επιδόσεις συναντούν το προσωπικό γούστο για να δημιουργήσουν από 595 πιθανές επιλογές εξατομίκευσης. Το 595 Competizione βρίσκεται στην έκθεση για να εκπροσωπήσει το πιο σπορ, αυθεντικό πιστεύω της μάρκας. Η περιήγηση τελειώνει με το 595C Turismo στην «Empowerment Area», με μια πρόσκληση για να ανακαλύψει ο επισκέπτης την έννοια των «επιδόσεων για κάθε μέρα» στο «Collector's Garage»: Οι νέες επίσημες συλλογές και αναμνηστικά αγωνιστικά της Abarth θα βρίσκονται στην έκθεση.

Για την Abarth το 2014 είναι το ξεκίνημα μιας νέας εποχής. Η παρουσίαση του Abarth ‘695 biposto (το ταχύτερο Abarth παραγωγής), η ανανεωμένη γκάμα, η συμμετοχή ως κύριος χορηγός και επίσημος προμηθευτής κινητήρων για το ACI-Sport F4 Italian National Championship και το ξεκίνημα του Abarth 695 Assetto Corse Evoluzione, που συνοδεύεται από τα 500 Assetto Corse και 695 Assetto Corse για την αγωνιστική χρονιά, όλα συνηγορούν σε μια θετική χρονιά.

Σύμφωνα με την ταυτότητα της ως Παγκόσμια Μάρκα, η Abarth εδραιώνει και επεκτείνει την παγκόσμια παρουσία της, ανοίγοντας 27 νέες εκθέσεις το 2014 (+15% σε σχέση με το τέλος του 2013). Οι περισσότερες από αυτές αναμένεται να είναι ανοικτές στο τέλος του έτους.

Εκτός όμως από τη μεγάλη εμπορική επιτυχία που γνωρίζουν τα μοντέλα της Abarth, στο Παρίσι, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει και μια σειρά επιλογών από κιτ και αξεσουάρ φτιαγμένα από τη Mopar -τη μάρκα της Fiat Chrysler Automobiles για τις after sales υπηρεσίες, τα είδη φροντίδας, τα ανταλλακτικά και τα αξεσουάρ. Αυτά συμπληρώνουν τη γκάμα και το στόχο για μέγιστη ικανοποίηση του πελάτη που γιορτάζει η Abarth. Πιο συγκεκριμένα, είναι διαθέσιμη μια πλήρη γκάμα βελτίωσης με κιτ και αξεσουάρ για όλα τα μοντέλα της Abarth, για τους οδηγούς που θέλουν το υψηλότερο επίπεδο εξατομίκευσης: πέντε σετ του κινητήρα, τρία συστήματα πέδησης και τρία ανάρτησης, κιτ για το στιλ και ένας αυξανόμενος αριθμός από εξαιρετικά αξεσουάρ επιβεβαιώνουν την προσήλωση της Abarth. Τα κιτ και τα αξεσουάρ είναι επίσης διαθέσιμα από την επίσημη ιστοσελίδα e-commerce της Abarth (www.abarthstore.com).

Τέλος, για πρώτη φορά σε έκθεση αυτοκινήτου παρουσιάζεται το μονοθέσιο του πρωταθλήματος F4 "Powered by Abarth", σε πλήρη αρμονία με τις αγωνιστικές ρίζες της μάρκας, που καθορίζουν μέχρι και σήμερα το χαρακτήρα της.