ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

MotoGP: Οι δοκιμές του J.lorenzo

MotoGP: Οι δοκιμές του J.lorenzo

Ο Jorge Lorenzo ολοκλήρωσε το τριήμερο τεστ στην πίστα της Βαλένθια με το δεύτερο καλύτερο χρόνο (1:30.975) μόλις 2/1000 του δευτερολέπτου πίσω από τον Marc Marquez.

Μπορεί να μην οδήγησε στη βρεγμένη πίστα (οι καιρικές συνθήκες ήταν δύσκολες στην αρχή της εβδομάδας) όμως ο Lorenzo έμεινε με καλή αίσθηση από την πρώτη του επαφή με τη νέα μοτοσυκλέτα της Yamaha στις δοκιμές στη Βαλένθια για το 2015.

«Είμαι ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές, διότι την τελευταία ημέρα δοκιμάσαμε κάποια πράγματα που δεν μπορούσαμε να δούμε λόγω της βροχής τις προηγούμενες ημέρες. Τα νέα εξαρτήματα δεν αποτελούν κάποια μεγάλη βελτίωση, αλλά είναι ένα βήμα μπροστά» είπε ο 27χρονος αναβάτης και πρόσθεσε:

«Γι' αυτό και είμαι χαρούμενος με το τεστ αυτό. Ήταν μια μεγάλη και δύσκολη σεζόν, αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμα για εμένα. Σε μερικές ημέρες θα βρεθώ στην Ινδονησία για προωθητικούς λόγους και μετά θα πάω για μερικές ημέρες ξεκούρασης στο Bali, με μερικούς φίλους».

«Τον Δεκέμβριο θα πάρω μέρος σ' έναν αγώνα αυτοκινήτων και μετά - επιτέλους - θα πάω σ' ένα ηλιόλουστο μέρος για τα Χριστούγεννα. Στο μεσοδιάστημα θα δουλεύω σκληρά ώστε να επιστρέψω δυνατότερος το 2015 κι έτοιμος για τη νέα σεζόν», πρόσθεσε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2012.

Σχετικές ειδήσεις