ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

MotoGP Δοκιμές Βαλένθια: Η Honda χρειάζεται βελτίωση

MotoGP Δοκιμές Βαλένθια: Η Honda χρειάζεται βελτίωση

Νικητής στο Grand Prix της Βαλένθια, και νικητής στην άτυπη κατάταξη των δοκιμών για το 2015, που έγιναν εκεί, ο Marc Marquez μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις από την καινούργια του μοτοσυκλέτα.

Στην πίστα όπου σφράγισε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με μία νίκη ρεκόρ, ο 21χρονος αναβάτης της Honda δοκίμασε και τη νέα πρωτότυπη RC213V του 2015.

«Οδήγησα και τις δύο μοτοσυκλέτες και έκανα ταχύτερο γύρο με την Honda του 2014. Μου φαίνεται ότι είναι πιο εύκολη στην οδήγηση», παραδέχτηκε ο Marquez και πρόσθεσε:

«Βελτιώσαμε την πρωτότυπη του 2015 σε κάποιους τομείς, αλλά νομίζω πως χαλάσαμε κάποιους άλλους. Δεν ένοιωθα άνετα και η στιγμή δεν ήταν η κατάλληλη για ρίσκα. Το καλό είναι ότι η Honda κατανοεί ποιος είναι ο χαρακτήρας του πλαισίου και του κινητήρα που μ' αρέσει», εξήγησε και πρόσθεσε:

«Είναι η πρώτη μεγάλη αλλαγή στη μοτοσυκλέτα από πέρυσι. Έχουμε βελτιώσει τις εισόδους στις στροφές και θα προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε τα άλλα προβλήματα στις δοκιμές της Μαλαισίας. Δεν μου άρεσε ο χαρακτήρας του νέου κινητήρα και όσο για το πλαίσιο, μου άρεσε η συμπεριφορά του εμπρός μέρους αλλά όχι του πίσω. Πρέπει να βρούμε τις κατάλληλες ισορροπίες. Το καλό είναι ότι έχουμε το back up από το δίκυκλο του 2014 και ξέρουμε τα δυνατά του σημεία» και ο Marc Marquez κατέληξε:

«Έχουμε προχωρήσει αρκετά με τη μοτοσυκλέτα του 2015 και τώρα απομένει να βρούμε μια ισορροπία, ώστε να αποκτήσουμε την τέλεια μοτοσυκλέτα.»

Σχετικές ειδήσεις