ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

BMW: Νέα διάκριση

BMW: Νέα διάκριση

Η BMW κέρδισε τη διάκριση «GTÜ Quality Trophy 2014» που απονέμεται στην καλύτερη και πιο αξιόπιστη μάρκα.

Η BMW είναι η αυτοκινητιστική μάρκα με τις λιγότερες βλάβες και το υψηλότερο επίπεδο αξιοπιστίας. Αυτό προκύπτει από την ανάλυση περίπου 5 εκατομμυρίων γενικών ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν από τον Γερμανικό Οργανισμό Τεχνικού Ελέγχου - Gesellschaft für Technische Überwachung (GTÜ). Σε αναγνώριση αυτού του επιτεύγματος, ο οργανισμός τεχνικού ελέγχου που εδρεύει στη Στουτγάρδη απένειμε στη BMW τη διάκριση «GTÜ Quality Trophy 2014».

Πρακτικά κριτήρια επιβεβαιώνουν ένα υψηλό επίπεδο αξιοπιστίας.
Το βραβείο ποιότητας απονέμεται καθαρά με βάση αντικειμενικά, πρακτικά κριτήρια. Ο GTÜ αξιολογεί την τεχνική κατάσταση των αυτοκινήτων ηλικίας ενός έως τεσσάρων ετών και τεσσάρων έως πέντε ετών. Τα μοντέλα BMW Σειρά 1 και BMW Σειρά 5 πέτυχαν εξαιρετικά εντυπωσιακά αποτελέσματα. Στην κατηγορία Sports Car/Cabrio, η BMW Z4 επικράτησε στην πρώτη θέση της κατάταξης ως το όχημα με το καλύτερο σκορ στον πρώτο γενικό έλεγχο. Όλα τα αποτελέσματα εμφανίζονται στην ετήσια αναφορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων που δημοσιεύει ο GTÜ και το «Auto Zeitung».

Στην τελετή απονομής, ο Διευθύνων Σύμβουλος του GTÜ, Rainer de Biasi εκθείασε την άριστη τεχνική ποιότητα των αυτοκινήτων καθώς και τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους της BMW ο Dr. Herbert Diess, Μέλος Δ. Σ. της BMW AG, τομέα Ανάπτυξης.

Η διάκριση αυτή καθιερώθηκε από το GTÜ και το «Auto Zeitung» σε αναγνώριση της εξαιρετικής ποιότητας και αξιοπιστίας των οχημάτων. Το βραβείο δόθηκε στο πλαίσιο του 27ου Auto Trophy που πραγματοποιήθηκε στο Hamburg Cruise Center στην Altona και είναι από τα σημαντικότερα του είδους.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων