ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Autogas Tsopelogiannis: Η No1 επιλογή στην υγραεριοκίνηση

Autogas Tsopelogiannis: Η No1 επιλογή στην υγραεριοκίνηση

Αποτελώντας την κορυφαία εταιρεία στον κλάδο της υγραεριοκίνησης, η Autogas Tsopelogiannis έχει δώσει τη δυνατότητα σε περισσότερους από 9500 οδηγούς να κινούνται με τα μισά χρήματα!

Γιατί να πάω στην υγραεριοκίνηση;
Η υγραεριοκίνηση είναι μία ασφαλής συνήθεια, μία πράσινη συνήθεια αλλά πάνω από όλα είναι μία συνήθεια οικονομίας! Το εταιρικό μότο της Autogas Tsopelogiannis «Η οικονομία κινείται» αντιπροσωπεύει πλήρως την φιλοσοφία των υπηρεσιών της! Μετά την απαγορευτική αύξηση των τιμών της βενζίνης που κατέστησε ασύμφορη τη χρήση των αυτοκινήτων και έκανε τόσους Έλληνες να τα ακινητοποιήσουν, το υγραέριο έρχεται να αλλάξει την ζωή μας κάνοντας μας να κινηθούμε ξανά!

Η οικονομία στη πράξη
Λαμβάνοντας υπόψη τη δραματική διαφορά στην τιμή μεταξύ βενζίνης και υγραερίου, ένα μεσαίου κυβισμού αυτοκίνητο που καταναλώνει περίπου 10lt /100km, όταν κινείται με υγραέριο, εξοικονομεί με μία μέση χρήση, μηνιαίως περίπου 126€! Με απλούς υπολογισμούς λοιπόν, η χρήση του υγραερίου στην αυτοκίνηση μπορεί να οδηγήσει σε κέρδος περίπου 1513€ ετησίως, πολλές μάλιστα φορές και ακόμη περισσότερο!
Autogas Tsopelogiannis

Το πλέον φιλικό περιβάλλον
Με δύο υπερσύγχρονα κέντρα εγκαταστάσεων στη Μεταμόρφωση και το Ελληνικό θα αλλάξετε γνώμη για ότι πιστεύατε έως σήμερα για τις εταιρείες μετατροπών. Στην Autogas Tsopelogiannis, με σεβάσμο πάντα στον πελάτη, έχουμε δημιουργήσει ένα φιλικό, ανετο και κυριως ασφαλές περιβάλλον ώστε η επισκεψή σας σε εμας να αποτελεί μια ευχάριστη εμπειρία.

Η μόνη εταιρεία με 15ετή εγγύση
Όντας σίγουροι για το υψηλό επίπεδο ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρουμε αλλά και για το τελικό προϊόν που φτάνει στον καταναλωτή, είμαστε οι μόνοι που έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας 15ετή εγγύηση καλής λειτουργίας του κινητήρα.

Ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση
Έχουμε επενδύσει εκτενώς στο εξειδικευμένο τμήμα After Sales Service το οποίο θέτουμε στην υπηρεσία των πελατών μας. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε δίπλα στο κοινό που μας εμπιστεύεται όχι μόνον πριν αλλά και μετά την εγκατάσταση του συστήματος υγραεριοκίνησης, προσφέροντάς του πολύτιμες συμβουλές για την σωστή χρήση του αυτοκινήτου του και όχι μόνο.

Τώρα η υγραεριοκίνηση είναι πιο προσιτή από ποτέ!
...Γιατί η Autogas Tsopelogiannis σας προσφέρει τα κορυφαία συστήματα υγραεριοκίνησης με 13€/μήνα ακόμη και χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας!

Δείτε όλες μας τις προσφορές εδώ
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την εταιρεία στο 210-2835840 (Μεταμόρφωση), 210-9626633 (Ελληνικό) ή μέσω της ιστοσελίδας www.tsopelogiannisautogas.gr

Επιστροφή στο Newsbomb on wheels.

Σχετικές ειδήσεις