ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Mitsubishi: Επέκταση εγγύησης

Mitsubishi: Επέκταση εγγύησης

H Mitsubishi Motors επεκτείνει την Εγγύηση Κατασκευαστή σε 5 χρόνια στις αγορές της Ευρώπης (Εξαιρουμένης Ρωσίας και Ουκρανίας).

Εδώ και σαράντα χρόνια, οι Ευρωπαίοι πελάτες αναγνωρίζουν την αξιοπιστία των οχημάτων της Mitsubishi Motors όπως επιβεβαιώνουν τα 2,6 εκατομμύρια ( Pajero, Lancer, Colt, Galant, L200, Outlander, κλπ, που κυκλοφορούν καθημερινά (Οχήματα σε Κυκλοφορία - FY 2014 (Εξαιρουμένης Ρωσίας και Ουκρανίας).

Προερχόμενη από μία εκατονταετή παράδοση κορυφαίας μηχανολογίας της Mitsubishi, αυτή η αξιοπιστία έχει μετατραπεί σε σημαντικό παράγοντα αγοράς για πολλούς Ευρωπαίους πελάτες. Βασισμένη στην τεχνογνωσία και το κύρος της μάρκας, η Mitsubishi Motors αποφάσισε να επεκτείνει την Εργοστασιακή Εγγύηση στην Ευρώπη από 3 χρόνια που είναι σήμερα σε 5 χρόνια (το όριο των 100.000 χλμ παραμένει ίδιο).

Με ισχύ από 1η Ιανουαρίου, 2015, αυτή η εγγύηση θα καλύψει το 99% της υπάρχουσας γκάμας που διατίθεται στην Ευρώπη, (Εξαιρουμένης Ρωσίας και Ουκρανίας) συμπεριλαμβανομένου του Outlander PHEV του οποίου η μπαταρία του συστήματος κίνησης και τα εξαρτήματα EV ήδη καλύπτονταν για 5 χρόνια.

Οι νέοι όροι εγγύησης θα ισχύσουν για τα οχήματα Mitsubishi που θα ταξινομούνται ως καινούργια από 1η Ιανουαρίου, 2015.