ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

VW: Επίσκεψη του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Θεσσαλονίκης στo Πρότυπο Κέντρο της Kosmocar

VW: Επίσκεψη του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Θεσσαλονίκης στo Πρότυπο Κέντρο της Kosmocar

Εκπαιδευτική επίσκεψη του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Θεσσαλονίκης στo Πρότυπο Διαγνωστικό και Εκπαιδευτικό Κέντρο της Kosmocar A.E.

Η Κosmocar A.E., Επίσημος Εισαγωγέας και Διανομέας των αυτοκινήτων VW στο πλαίσιο της εδραιωμένης πια συνεργασίας με Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και Τεχνικές Σχολές, διοργάνωσε την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015, για το ΙΕΚ ΑΚΜΗ εκπαιδευτική ημερίδα στο Πρότυπο Διαγνωστικό και Εκπαιδευτικό Κέντρο της στη Μάνδρα Αττικής, όπου συμμετείχαν οι σπουδαστές του α' έτους σπουδών της ειδικότητας «Τεχνικός Μηχανοτρονικής» του παραρτήματος της Θεσσαλονίκης.

Πιο συγκεκριμένα οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά νέα μοντέλα Volkswagen, τους χώρους και τις καθημερινές λειτουργίες του πρότυπου διαγνωστικού και εκπαιδευτικού κέντρου και τον κορυφαίο τεχνολογικό εξοπλισμό διάγνωσης και επισκευής ο οποίος διασφαλίζει τα υψηλά ποιοτικά πρότυπα του εργοστασίου Volkswagen.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης περιελάμβανε επίσης παρουσιάσεις με θέματα για τις αξίες, την ιστορία και τις σύγχρονες τεχνολογίες Volkswagen καθώς και θέματα για την αγορά αυτοκινήτου και τις τρέχουσες εξελίξεις στο χώρο του After Sales στην Ελλάδα.
Αξίζει να αναφερθούν το ενδιαφέρον και ο ενθουσιασμός, που διέκρινε τους συμμετέχοντες σπουδαστές, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης και οι άριστες εντυπώσεις από το επίπεδο οργάνωσης και φιλοξενίας της Kosmocar A.E.

H Kosmocar, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στους νέους που θα αποτελέσουν την μελλοντική παραγωγική βάση του τομέα της αυτοκίνησης για τα επόμενα χρόνια.

Σχετικές ειδήσεις