ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Opel: Στο 85ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης (photos)

Opel: Στο 85ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης (photos)

Η Opel με το σύστημα «OnStar», και τα μοντέλα KARL και Corsa OPC συνεχίζει την Προϊοντική Επέλαση.

Η Opel προετοιμάζει το δρόμο για το μέλλον, προσφέροντας ακόμα περισσότερες πληροφορίες, υπηρεσίες και ασφάλεια στα αυτοκίνητά της. Έχοντας ήδη προαναγγείλει την πρόθεσή της να φέρει την υπηρεσία Opel OnStar στην Ευρώπη, παρουσιάζει τώρα τις σχετικές υπηρεσίες στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης (5 – 15 Μαρτίου).

Η Opel θα λανσάρει το ολοκληρωμένο πρόγραμμα φροντίδας μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας υψηλών ταχυτήτων και πολυάριθμες υπηρεσίες σε όλη τη γκάμα επιβατικών αυτοκινήτων της.

Δύο παγκόσμιες πρεμιέρες θα δώσουν επίσης μία νέα διάσταση στην προϊοντική επέλαση Opel με φόντο τη Λίμνη της Γενεύης: Το KARL θα βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής με έναν ιδανικό συνδυασμό ευρυχωρίας και μικρών διαστάσεων. Το ελκυστικό πεντάθυρο μοντέλο είναι το τέλειο αυτοκίνητο για πελάτες που αναζητούν μία προσιτή λύση η οποία να συνδυάζει καθημερινή χρηστικότητα με άνεση και χαμηλή κατανάλωση με σύγχρονες τεχνολογίες. Το δεύτερο ντεμπούτο της Opel απευθύνεται σε ένα τελείως διαφορετικό κοινό: Το Corsa OPC είναι η δυναμική αιχμή του δόρατος της νέας γενιάς Corsa. Εντυπωσιάζει με τον ισχυρό, υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα του, την ευέλικτη συμπεριφορά και τη σπορ εμφάνιση. Με μήκος σχεδόν 4 m, το σπορ μοντέλο κυριολεκτικά 'πετάει' στην πίστα Nordschleife του Nürburgring και ελίσσεται αριστοτεχνικά στη ζούγκλα των σύγχρονων πόλεων.

«Θα λανσάρουμε δύο παγκόσμιες πρεμιέρες και την πρωτοποριακή υπηρεσία Opel OnStar στη Γενεύη,» δήλωσε ο CEO του Opel Group, Dr. Karl-Thomas Neumann. «Με την Opel OnStar θα προσφέρουμε στους πελάτες μας συνδεσιμότητα με τα ψηφιακά τους περιβάλλοντα και κορυφαία επίπεδα ασφάλειας. Επιπλέον, θα επεκτείνουμε την προϊοντική γκάμα μας με το KARL και το Corsa OPC. Και τα δύο μοντέλα εναρμονίζονται άριστα με το πνεύμα της εποχής επειδή και τα δύο επιχειρούν μία ορθολογιστική και ταυτόχρονα συναισθηματική προσέγγιση. Το 'μικρό' είναι μία λογική επιλογή που προσφέρει άφθονη οδηγική απόλαυση, ενώ το σπορ OPC υπόσχεται υψηλές δόσεις αδρεναλίνης σε προσιτή τιμή. Αυτή είναι η Opel! Αυτό μας κάνει δυνατούς.»