ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Opel: Το Insignia με νέους κινητήρες Diesel και IntelliLink

Opel: Το Insignia με νέους κινητήρες Diesel και IntelliLink

Πιο σύγχρονο, ισχυρότερο και πλήρως συνδεδεμένο – το Opel Insignia τώρα με καινοτόμες βελτιώσεις κάτω από το καπό και στο εσωτερικό.

Οι νέοι, μεσαίοι κινητήρες turbo diesel διατίθενται τώρα με τη ναυαρχίδα της Opel για πρώτη φορά. Ο αθόρυβος diesel 1.6 CDTI κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις που αποδίδουν άφθονη ισχύ με οικονομική κατανάλωση. Η νέα γενιά infotainment της Opel εγγυάται κορυφαία ψυχαγωγία και βέλτιστη συνδεσιμότητα. Η δεύτερη γενιά Navi 900 IntelliLink χρησιμοποιεί Apple CarPlay για να φέρει τον κόσμο του iPhone μέσα στο αυτοκίνητο. Επίσης διατίθεται η υπηρεσία Opel OnStar. Η νέα πρόταση στον τομέα προσωπικής συνδεσιμότητας και εξυπηρέτησης προσφέρει στους πελάτες μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών άνεσης και ασφάλειας όλο το 24ωρο.

Οι δύο εκδόσεις του νέου αθόρυβου κινητήρα diesel 1.600 κ.εκ της Opel επιβεβαιώνουν και στη ναυαρχίδα της μάρκας ότι οι κινητήρες μικρού κυβισμού με υψηλή ισχύ. Τα σύνολα 120 και 136 ίππων αντικαθιστούν τους δίλιτρους κινητήρες και σχεδιάστηκαν ώστε να προσφέρουν εξαιρετική απόκριση και χαμηλή κατανάλωση με πολιτισμένη λειτουργία. Σε συνδυασμό με ένα εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο και το σύστημα Start/Stop, ο turbo diesel των 120 ίππων επιταχύνει από 0 στα 100 χλμ σε 11,9 δευτερόλεπτα, όπως ο προκάτοχός του.

Ο turbo diesel με 136 ίππους μειώνει την κατανάλωση κατά 0,1 lit στα 3,8 λίτρα / 100 χλμ. Σε εκπομπές CO2, η τιμή αυτή ισοδυναμεί με 99 g / χλμ, πέφτοντας κάτω από το όριο των 100 g που είναι τόσο σημαντικό για πολλούς οδηγούς και στόλους. Όλα αυτά χωρίς συμβιβασμούς, αφού η τελική του ταχύτητα είναι κατά πέντε χλμ. υψηλότερη από του προκατόχου του φτάνοντας τα 210 χλμ. Το Insignia sedan επιταχύνει από 0 – στα 100 σε 10,9 δεύτερα . Διατίθενται στην τιμή των 26.670 και 28.070 ευρώ (λιανική τιμή συμπερ. ΦΠΑ στη Γερμανία) αντίστοιχα.

Το Opel Insignia εκτός από άφθονη οδηγική απόλαυση με τους νέους αθόρυβους κινητήρες diesel προσφέρει και κορυφαία ψυχαγωγία, πλήρη συνδεσιμότητα και μέγιστη ασφάλεια μέσα στην καμπίνα – με την υπηρεσία Opel OnStar και τη νέα γενιά IntelliLink με ενσωμάτωση Apple CarPlay.

Η υπηρεσία προσωπικής Συνδεσιμότητας & Εξυπηρέτησης Opel OnStar ήδη προσφέρεται στάνταρ από την έκδοση Edition – οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιούν όλη τη γκάμα υπηρεσιών δωρεάν για τους πρώτους 12 μήνες μετά την ενεργοποίηση.

Μεταξύ αυτών είναι Αυτόματη Απόκριση σε μία Σύγκρουση όλο το 24ωρο (Automatic Crash Response), Υποστήριξη Κλεμμένου Οχήματος (Stolen Vehicle Assistance), Οδική Βοήθεια (Roadside Assistance), Διάγνωση Οχήματος (Vehicle Diagnostics) πάνω σε σημαντικά λειτουργικά δεδομένα και μεγέθη καθώς και έλεγχος από απόσταση των διαφόρων λειτουργιών του οχήματος μέσω Smartphone App. Ταυτόχρονα, η Opel OnStar μετατρέπει το Insignia σε ένα ισχυρό, κινητό Wi-Fi Hotspot με σταθερή σύνδεση internet. Μέχρι επτά συσκευές μπορούν να συνδέονται ταυτόχρονα στο σύστημα – κάτι πρακτικό για ταξίδια με την οικογένεια ή ήταν το Insignia λειτουργεί σαν κινητό γραφείο.


H υπηρεσία OnStar και το σύστημα Apple CarPlay θα είναι διαθέσιμα στην Ελληνική αγορά το 2ο εξάμηνο του 2016.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων