ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Honda: Οι πρώτες εικόνες της CBR500R του 2016 (photos)

Honda: Οι πρώτες εικόνες της CBR500R του 2016 (photos)

Ένα νέο μοντέλο έρχεται να προστεθεί στην μεγάλη οικογένεια δίτροχων της Honda. Πρόκειται για την CBR των 500 κ.εκ., την οποία μπορείτε να οδηγήσετε με δίπλωμα κατηγορίας Α2.

Ταυτόχρονα με την πρώτη παγκόσμια παρουσία της στο American International Motorcycle Expo στο Ορλάντο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής η Honda Motor Europe βρίσκεται στη θέση να αποκαλύψει τις πρώτες εικόνες από την CBR500R του 2016.

Ταυτόχρονα με τη νέα ανασχεδιασμένη της εμφάνιση, η CBR500R περιλαμβάνει μία σειρά από χαρακτηριστικά όπως: Εμπρός ανάρτηση με ρυθμιζόμενη προ-φόρτιση, μεγαλύτερο ρεζερβουάρ καυσίμου με νέα αρθρωτή τάπα, ρυθμιζόμενη μανέτα/πεντάλ φρένων και κλειδί ανάφλεξης κυματοειδούς σχήματος, νέο μικρότερο σιλανσιέ για βελτιωμένη συγκέντρωση μαζών με εσωτερική δομή συντονισμένη ώστε να εκπέμπει έναν ευχάριστα χαμηλό, ζωηρό ήχο.

Όλες αυτές οι αλλαγές και αναβαθμίσεις της CBR500R έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν τη μέγιστη σπορ οδηγική απόλαυση από μία μοτοσυκλέτα που είναι συμβατή με την κατηγορία διπλωμάτων Α2.

Σχετικές ειδήσεις