ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Nissan: Μία διαφορετική επίσκεψη σε mall

Nissan: Μία διαφορετική επίσκεψη σε mall

Δύο Nissan 370Z με ιπποδύναμη 1000 ίππων κάνουν drifting σε ένα εγκαταλειμμένο πολυκατάστημακαι κόβουν την... ανάσα.

Την ονομάζουν Black Friday (φέτος είναι η Παρασκευή 27 /11) και είναι η ημέρα της έναρξης της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων για τα πολυκαταστήματα στις ΗΠΑ. Η ημέρα είναι μία... κόλαση για τους πωλητές σε αυτά, αφού το ωράριο ξεκινά από τις 05:00 το πρωί και οι πελάτες έχουν σχηματίσει «ουρές» δύο ώρες πριν λόγω των προσφορών και των εκπτώσεων.

Λίγο πριν οι κυρίες Forsberg και Tuerck σύρουν τους Chris και Ryan στα ενεργά εμπορικά κέντρα για ψώνια οι δύο πρωταθλητές του Formula Drift, (Chris Forsberg και Ryan Tuerck), επιδεικνύουν τις ικανότητές τους στην πλαγιολίσθηση με δύο Nissan 370Z των 1000 ίππων έκαστο, στο εγκαταλελειμμένο εμπορικό κέντρο Hawthorne Mall στο Los Angeles των ΗΠΑ. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Το τερέν για τα Nissan και τους οδηγούς τους ήταν αρκετά επικίνδυνο με πολύ σκόνη πάνω σε γλιστερό τσιμέντο και πολλά σημεία με κενό 9,14 μέτρων (ενός ή και δύο ορόφων) χωρίς προστατευτικό.

Ο Chris Forsberg, πέρασε σε δύο από αυτά στην άκρη τους. « Γνώριζα τον κίνδυνο αλλά αυτό που με έκανε να ανησυχώ ήταν η επιφάνεια, πάνω στην οποία κινούμαστε» είπε ο Forsberg και πρόσθεσε: «Σκόνη, τσιμέντο, το οποίο γλιστρούσε γυαλιά, υλικά οικοδομής, όλα στην πορεία που ακολουθήσαμε. Το χειρότερο όμως ήταν το ένα και μοναδικό πέρασμα που έπρεπε να κάνουμε για την κινηματογράφηση αφού το ελαστικό που αφήναμε στην άσφαλτο πρόσθετε πρόσφυση».

Σχετικές ειδήσεις