ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Δύο άνθρωποι της Ferrari στη Mercedes GP

Δύο άνθρωποι της Ferrari στη Mercedes GP
Την εμφάνισή τους έκαναν στα πιτς της Μόντζα δύο πρώην στελέχη της Ferrari με... πολιτική περιβολή. Οι Κρις Ντάιερ και ο Άλντο Κόστα...

Την εμφάνισή τους έκαναν στα πιτς της Μόντζα δύο πρώην στελέχη της Ferrari με... πολιτική περιβολή. Οι Κρις Ντάιερ και ο Άλντο Κόστα.

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής (ο Άλντο Κόστα) και ο υπεύθυνος των μηχανικών για τον αγώνα (Κρις Ντάϊερ) δεν εμφανίστηκαν στην πίστα για να πουν καλημέρα και καλό αγώνα στους παλαιούς συναδέλφους τους στη Ferrari. Η αιτία της επίσκεψής τους ήταν ένα ραντεβού με τον Ρος Μπρον της Mercedes GP.

Σύμφωνα με τα site των εφημερίδων Turun Sanomat, La Gazzetta dello Sport και του περιοδικού Autosprint οι δύο πρώην τεχνικοί της Σκουντερία είναι πολύ πιθανόν να δουλεύουν για την Mercedes GP την επόμενη χρονιά.Ο Άλντο Κόστα ήταν αυτός που πήρε πάνω του την ευθύνη για την κακή εκκίνηση της φετεινής χρονιάς από την Ferrari. Ο Κόστα απομακρύνθηκε σταδιακά από τα καθήκοντά του για να καταλήξει στα γραφεία στο Μαρανέλο μακριά από τη δράση και πρόσφατα να ανακοινωθεί το τέλος της συνεργασία του με τους Ιταλούς.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr