ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέος αθλητικός διευθυντής στην «Lotus»

Νέος αθλητικός διευθυντής στην «Lotus»

Η ομάδα «Team Lotus» της «Formula 1», ανακοίνωσε σήμερα ότι στην θέση του Αθλητικού Διευθυντού της ομάδας θα είναι ο Στιβ Νίλσε.

Η ομάδα έκανε γνωστό ότι ο Νίλσεν, ο οποίος έχει εργαστεί στην «Benetton» και εν συνεχεία στην «Renault» ως αθλητικός διευθυντής από το 2000, θα ενταχθεί στο δυναμικό της, στις 12 Δεκεμβρίου, προκειμένου να καλύψει το κενό του αποχωρούντα Ντίτερ Γκας.

Παράλληλα, ο ιδιοκτήτης της «Team Lotus», Τόνι Φερνάντες, γνωστοποίησε σε δήλωσή του ότι ο διευθυντής της ομάδας, Γκράχαμ Γουάτσον, υπέγραψε νέο συμβόλαιο.

Η ομάδα, η οποία χρησιμοποιεί κινητήρες «Renault» και δεν έχει βαθμολογηθεί από πέρυσι, όταν έκανε ντεμπούτο στην «Formula 1»ως «Lotus Racing», μετονομάζεται από τη νέα χρονιά σε «Caterham».

Ωστόσο, η «Renault» ανακοίνωσε ότι ο Ζαν-Μισέλ Ζαλινιέ, θα αναλάβει από 1η Ιανουαρίου καθήκοντα προέδρου στο τμήμα «Formula 1», της Γαλλικής κατασκευάστριας εταιρείας, αντικαθιστώντας τον Μπερνάρ Ρεΐ. Τη νέα σεζόν η «Renault» , θα παρέχει κινητήρες σε τέσσερις ομάδες, ενώ αλλάζει και αυτή όνομα και θα λέγεται «Lotus».