GOSSIP

Φαίη Σκορδά για Μαρίνα Σάττι και τον θάνατο του πατέρα της: «Να γεμίζεις την ημέρα για να ξεχαστείς»

Φαίη Σκορδά για Μαρίνα Σάττι και τον θάνατο του πατέρα της: «Να γεμίζεις την ημέρα για να ξεχαστείς»

Ξέσπασε σε λυγμούς η Μαρίνα Σάττι αναφερόμενη στον μπαμπά της - Τι είπε η Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή της σχολίασε τη συγκίνηση της Μαρίνας Σάττι σε τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε, λίγο μετά τον θάνατο του πατέρα της. Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στο «Στούντιο 4» και ήταν σε έντονη συναισθηματική φόρτιση, σκεπτόμενη τον πατέρα της που έφυγε από τη ζωή, πριν λίγες ημέρες.

Η παρουσιάστρια που έχασε κι η ίδια τον πατέρα της, τον περασμένο Ιανουοάριο, έκανε τη δική της τοποθέτηση στην εκπομπή «Fay's Time».

«Εκτιμώ πολύ τον τρόπο που αντιμετώπισαν οι παρουσιαστές το θέμα, που θα μπορούσε κάποιος άλλος να αναφερθεί και να κάνει τη συγκεκριμένη ερώτηση. Δεν θέλανε να πάει προς τα εκεί, ήρθαν όμως οι σκέψεις», είπε.

«Οι σκέψεις έρχονται όσο κι αν τις κρατάς κι αν προσπαθείς να τις βάλεις στην άκρη. Και μπορεί από μια οποιαδήποτε αφορμή να έρθουν μπροστά σου οι εικόνες και να μη συγκρατηθείς», πρόσθεσε.

Εξήγησε επιπλέον, πόσο σημαντικό είναι να κάνει κανείς πράγματα στην καθημερινότητά του για να μένει απασχολημένος.

«Σε αυτές τις στιγμές, όταν έχεις να κάνεις πράγματα, πόσο μάλλον τώρα που έχει έναν συγκεκριμένο στόχο, που το πρόγραμμά της είναι γεμάτο μέχρι να γίνει η Eurovision, μπορεί να βοηθήσει. Είναι σαν να ξέρεις ότι κάποια στιγμή πρέπει να το αντιμετωπίσεις, αλλά να μην είσαι έτοιμος. Θέλει τον χρόνο του και να προσπαθείς να βάζεις πολλά μέσα στη μέρα, να μη θες να μείνεις μόνος το Σαββατοκύριακο, να προσπαθείς να ξεχαστείς», είπε.