Αυτή η Lamborghini Aventador και γυαλίζει και αστράφτει!

Newsbomb

Μια Lamborghini έτσι κι αλλιώς δεν περνά ποτέ απαρατήρητη. Πόσο μάλλον αν είναι διακοσμημένη με 2.000.000 κρυστάλλους Swarovski.

Του Γιάννη Σκουφή

Η Lamborghini των φωτογραφιών μας δεν είναι μια απλή Aventador, αλλά η ειδική Supeveloce των 740 ίππων. Η οποία έχει κατασκευαστεί μόλις 600 φορές, γεγονός που την κάνει ακόμα ξεχωριστή.

Φαίνεται όμως πως αυτό δεν ήταν αρκετό για την ιδιοκτήτριά της, τη Ρωσίδα επιχειρηματία Daria Radionova. Ούτε βέβαια και η πινακίδα με το όνομά της. Έτσι για να την κάνει απαστράπτουσα στην κυριολεξία έκανε ότι ακριβώς είχε κάνει και με τα προηγούμενα αυτοκίνητά της. Μια Mercedes CLS της πρώτης γενιάς και μια Lamborghini Huracan.

Την κάλυψε δηλαδή από άκρη σε άκρη με κρύσταλλα Swarovski και μάλιστα με πολύ περισσότερα σε σχέση με τη Huracan. Στη μικρή Lamborghini είχαν χρησιμοποιηθεί 1,3 εκατομμύρια κρύσταλλοι, στην πιο μεγάλη 2.000.000.

Οι κρύσταλλοι φυσικά δεν τοποθετούνται με τη βοήθεια κάποιου μηχανισμού αλλά με το χέρι και η όλη διαδικασία για την Aventador της κυρίας Daria κράτησε περίπου 700 ώρες. Όσο για το κόστος θα είναι μάλλον ένα σεβαστό ποσοστό της αξίας ολόκληρου του super car.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved