Αυτή είναι η πιο φτηνή Lamborghini Centenario που μπορείτε να αποκτήσετε!

Newsbomb

Διαθέσιμη τόσο ως κουπέ όσο και ως ρόουντστερ, σε κιτ της Lego, το οποίο αποτελείται από συνολικά 2.712 κομμάτια.

Του Γιάννη Σκουφή

Η Centenario της Lamborghini είναι ένα από τα πιο σπάνια hypercars και αυτός ήταν και ο λόγος που η Lego θέλει να την προσθέσει στη γκάμα της. Ως συναρμολογούμενο μοντέλο λοιπόν και σε κλίμακα 1:6 οι διαστάσεις της Centenario είναι μήκος 61 εκατοστά, πλάτος 25 εκατοστά και ύψος μόλις 15 εκατοστά, ενώ έχει δοθεί απίστευτη προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια, όπως θα δείτε και στις σχετικές φωτογραφίες.

Μέχρι και ο V12 των 6.500 κυβικώ ν που βρίσκεται στο κέντρο του αυτοκινήτου έχει αντιγραφεί με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια. Η Lamborghini έχει κατασκευάσει μόλις 20 κλειστές και 20 ανοιχτές Centenario. H Lego επέλεξε το γκρι και το κίτρινο για την κουπέ και το λευκό με καφέ σαλόνι για την ρόουντστερ.

Καλά όλα αυτά αλλά υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια: Η Lego χρειάζεται περισσότερους από 1.000 υποστηρικτές για να προχωρήσει το πρότζεκτ και συνολικά 10.000 ψήφους ώστε να το βγάλει στην παραγωγή. Μέχρι τώρα υπάρχουν πάνω από 1.000 ψήφοι στην ιστοσελίδα της εταιρίας και θεωρείται σίγουρο πως θα δοθεί το πράσινο φως για αυτή τη Centenario.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved