Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Aprilia: Caponord 1200 Rally

Γιώργος Σκευοφύλαξ

Η Aprilia παρουσιάζει μία νέα έκδοση του προηγμένου τεχνολογικά Caponord 1200.

Η Aprilia παρουσιάζει μία νέα έκδοση του προηγμένου τεχνολογικά Caponord 1200. Το μοντέλο Rally δεν περιορίζεται στους ασφαλτοστρωμένους δρόμους και είναι κατάλληλο για κάθε ταξίδι. Eίναι διαθέσιμο στα σημεία πώλησης Aprilia στην τιμή των 16.650 ευρώ, με ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών: Δυνατότητα επέκτασης εργοστασιακής εγγύησης για 2 επιπλέον χρόνια, 2 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια και ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα: προκαταβολή από 0%, έως 72 μήνες εξόφληση

Νέες ακτινωτές ζάντες 19'' μπροστά, νέες σκληρές βαλίτσες, νέα προστατευτικά κινητήρα, συμπληρωματικά φώτα LED. Το νέο Aprilia Caponord 1200 Rally είναι πιο εξεζητημένο, πιο προστατευτικό, πιο άνετο με πλούσιο εξοπλισμό.

Μετά το λανσάρισμα του Caponord 1200, του ιδανικού crossover για κάθε τύπο δρόμου, στην κορυφή της κατηγορίας σε ό,τι αφορά τεχνικό εξοπλισμό και ποιότητα πλαισίου, η Aprilia παρουσιάζει μία έκδοση που υπερβαίνει τα όρια των στρωμένων δρόμων, εκεί που το ταξίδι γίνεται περιπέτεια. Παρουσιάζεται το Aprilia Caponord 1200 Rally, άξιο υπόδειγμα παγκόσμιας μοτοσυκλέτας, κατάλληλης τόσο για την καθημερινή μετακίνηση, όσο για διασκέδαση και για μεγαλύτερες διαδρομές, ακόμα και εκτός ασφάλτου.