Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ποιο κακοποιό στοιχείο θα μπορέσει να ξεφύγει από αυτή τη BMW M2;

Newsbomb

Κατά καιρούς έχουμε δει διάφορα σπορ αυτοκίνητα στις υπηρεσίες της αστυνομίας αλλά αυτή η M2 της M Town είναι μια άλλη ιστορία.

Του Γιάννη Σκουφή

Όπως θα δείτε στο πολύ προσεγμένο χιουμοριστικό βίντεο η BMW καταφέρνει για μία ακόμη φορά να προβάλλει το πολύ πετυχημένο σπορ τμήμα της. Η πρωταγωνίστρια Μ2 Coupe που βλέπετε είναι βαμμένη στα χρώματα της αστυνομίας του Los Angeles και εξοπλισμένη με τις γνωστές θωρακίσεις και ενισχύσεις, καθώς και με τα χαρακτηριστικά φωτεινά σήματα.

Το βίντεο αποδίδει φόρο τιμής στο M Division αφού μέχρι και ο τηλεφωνικός αριθμός 1972 αντιστοιχεί στην ημερομηνία που ιδρύθηκε το τμήμα που αναβαθμίζει τις top εκδόσεις των BMW. Και αυτό παρόλο που η M2 δεν παράγεται, μιας και έχει αντικατασταθεί από τη M2 Competition με τον εξακύλινδρο των 3.000 κυβικών και των 410 ίππων από τη Μ4.

Και αν τα 4,0 δεύτερα για το 0-100 χλμ./ώρα ή η τελική των 280 χλμ./ ώρα δεν σας λένε και πολλά, αφιερώστε λιγότερα από δύο λεπτά για να δείτε (με ήχο) το πολύ διασκεδαστικό κλιπάκι με το αναπάντεχο τέλος.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες: