FUN TIME

Μίντλετον-Μάθιους: Για μήνα του μέλιτος επέλεξαν... υδροπλάνο!

Μίντλετον-Μάθιους: Για μήνα του μέλιτος επέλεξαν... υδροπλάνο!

Οι νιόπαντροι έφτασαν σχεδόν κρυφά στην Αυστραλία, κρατώντας πολύ χαμηλό προφίλ, με αποτέλεσμα μόνο πολύ ελάχιστοι άνθρωποι να το γνωρίζουν.

Η Πίπα Μίντλετον και ο σύζυγός της Τζέιμς Μάθιους προκάλεσαν αναστάτωση όταν εμφανίστηκαν στο λιμάνι του Σίδνεϊ, όπου συνεχίζουν το μήνα του μέλιτος μετά από θέρετρο στη Γαλλική Πολυνησία. Το ζευγάρι που παντρεύτηκε στις 21 Μαΐου εθεάθη από ντόπιους και οι κάμερες δεν άργησαν να καταφθάσουν στο σημείο.

Περπατούσαν χέρι - χέρι μπροστά από γνωστό ξενοδοχείο της πόλης, στο οποίο διαμένουν σύμφωνα με πληροφορίες. Γευμάτισαν σε ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια της πόλης, στο οποίο έχουν βρεθεί στο παρελθόν η Κάμερον Ντίαζ και ο Ντάστιν Χόφμαν. Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου δήλωσε ότι δεν είχε ενημερωθεί για την άφιξη τους. Στη συνέχεια εθεάθησαν να φθάνουν στο Rose Bay Wharf με υδροπλάνο.

Δεν έχει γίνει γνωστό για πόσο οι νεόνυμφοι θα μείνουν στην Αυστραλία, αλλά η χρονική στιγμή που βρέθηκαν στο Σίδνεϊ είναι ιδανική με το γνωστό Vivid Festival να βρίσκεται σε εξέλιξη. Φυσικά δεν έχει γνωστό ποιος θα είναι ο επόμενος προορισμός τους ή αν η Αυστραλία σημαίνει το τέλος του γαμήλιου ταξιδιού τους.

Σχετικές ειδήσεις