CINEMA

«Βόμβα» από τον Χοακίν Φοίνιξ: «Ψάχνω νέους ρόλους από κόμικ»

«Βόμβα» από τον Χοακίν Φοίνιξ: «Ψάχνω νέους ρόλους από κόμικ»

Φαίνεται πως η εμπειρία του ως Τζόκερ του... άνοιξε την όρεξη για τα καλά.

Ο Χοακίν Φοίνιξ έκοψε τις... ανάσες του κοινού και των κριτικών με την ερμηνεία του ως Τζόκερ στην ομώνυμη ταινία του Τοντ Φίλιπς και αναζητά τον επόμενο ρόλο του.

Ο οποίος ίσως να μην απέχει και πολλά από εκείνον του κακού της Γκόθαμ, που θα του χαρίσει εκτός απρόοπτου το Όσκαρ, καθώς όπως δήλωσε διαβάζει κόμικ για να βρει τον επόμενο ρόλο του.

«Αναζητώ τον επόμενο ρόλο μου. Βλέπω αρκετές ταινίες βασισμένες σε κόμικ και ίσως αν βρω την εμπειρία που αναζητώ αλλά και τον κατάλληλο σκηνοθέτη, να προχωρήσω», δήλωσε στο LADbible, σε ερώτηση αν θα τον ενδιέφερε να τον δούμε ξανά σε ταινία της DC ή της Marvel.

«Για μένα το σημαντικό είναι να έχω κίνητρο πίσω από κάθε απόφασή μου. Δεν έχει τόση σημασία ο χαρακτήρας που θα ενσαρκώσω, αν είναι κωμωδία ή περιπέτεια. Όλα έχουν να κάνουν με τον σκηνοθέτη και το κίνητρο. Είναι τόσο απλό. Είμαι ανοιχτός σε κάθε είδους ταινία. Μια συζήτηση με τον εκάστοτε σκηνοθέτη, αρκεί. Αν έχουμε ίδιο όρμα και μοιυ δώσει κίνητρο, τότε φυσικά θα παίξω σε κάθε ταινία», πρόσθεσε.

Μένει πλέον να δούμε το επόμενο επαγγελματικό βήμα του Χοακίν Φοίνιξ, ο οποίος με τον ρόλο του ως Τζόκερ έχει δημιουργήσει τεράστιες προσδοκίες για τη νέα ταινία που θα τον δούμε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Βελτιωμένος ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας - Πού θα βρέξει (χάρτες)

«Φρούριο» η Αθήνα για τον Πομπέο – Το πρόγραμμα του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών

Σχετικές ειδήσεις