ΜΟΥΣΙΚΗ

«Evidemment»: Ακούσαμε πρώτοι το ντουέτο της La Zarra με την Κατερίνα Στικούδη

H La Zarra συνεργάζεται με την Κατερίνα Στικούδη
H La Zarra συνεργάζεται με την Κατερίνα Στικούδη
Αρχείο Newsbomb.gr

Η Κατερίνα Στικούδη συνεργάζεται με το δημοφιλές pop icon της Γαλλίας, La Zarra, για μια νέα εκδοχή του τραγουδιού «Evidemment». Στο Newsbomb.gr ακούσαμε πρώτοι το πολυαναμενόμενο ντουέτο και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας.

Η La Zarra συνεργάζεται με την Κατερίνα Στικούδη, στο τραγούδι της πρώτης «Evidemment» με το οποίο εκπροσώπησε τη Γαλλία στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Εμείς είχαμε την ευκαιρία να το ακούσουμε πρώτοι και να σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας, λίγο πριν κυκλοφορήσει στις ψηφιακές πλατφόρμες, την Παρασκευή 23 Ιουνίου.

Η νέα εκδοχή του τραγουδιού είναι ένα ντουέτο όπου η καθεμία από τις δύο ερμηνεύτριες τραγουδά στη μητρική της γλώσσα. Έτσι, η Κατερίνα Στικούδη ερμηνεύει στα ελληνικά τους στίχους που υπογράφει ο Αντώνης Παππάς.

Οι φωνές των δύο κυριών «μπλέκονται» αρμονικά σε μια μοναδική σύμπραξη και χημεία μεταξύ τους. Η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια, παρουσιάστρια και performer μάς αποδεικνύει ότι βρίσκεται στην καλύτερη, πιο δημιουργική και ίσως πιο ώριμη φάση της ερμηνευτικά, ενώ η σύμπραξη αυτή αποτελεί μια άκρως σημαντική στιγμή στη μουσική της διαδρομή.

Όσο για το «Evidemment», όσοι δεν το άκουσαν στη Eurovision, πρέπει να πούμε ότι πρόκειται για έναν συνδυασμό παραδοσιακού chanson και πιασάρικου ρυθμού ντίσκο με πολύ νόστιμο μπάσο. Για πολλούς σαγηνευτικό. Για αρκετούς, ένα χορευτικό, classy ποπ κομμάτι, στο γνωστό γαλλικό στυλ που έχει τη ρομαντική του πλευρά όσο και τη δυναμική, χορευτική του διάθεση, μια πινελιά που στο ντουέτο, πολύ επιτυχημένα βάζει η Κατερίνα.

Μοντέρνο, ενίοτε χορευτικό και σίγουρα εθιστικό, ένα είναι το σίγουρο. Αυτό το καλοκαίρι θα τραγουδήσουμε το ντουέτο «Evidemment» δυνατά στο αυτοκίνητο και θα το χορέψουμε κάτω από το φεγγάρι στα καλοκαιρινά beach bars και clubs.

Το «Evidemment» (Duet Version) θα κυκλοφορήσει στις 23/06 από την Universal Music της Γαλλίας.

«Evidemment»: Το ντουέτο της Κατερίνας Στικούδη με την La Zarra

Η Καναδέζα La Zarra που κάνει καριέρα στη Γαλλία, έγινε γνωστή σε παγκόσμιο επίπεδο με τη συμμετοχή της στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision στο Liverpool της Αγγλίας, με το hit single της «Evidemment».

Το τραγούδι καταγράφει μέχρι στιγμής περισσότερο από 35.000.000 streams συνολικά σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Κατερίνα Στικούδη
Η Κατερίνα Στικούδη κάνει ένα μεγάλο βήμα στη δισκογραφική της πορεία

Η συνεργασία των δύο ερμηνευτριών ξεκίνησε στα τέλη Απριλίου και καθώς η La Zarra βρισκόνταν σε promo περιοδεία για την συμμετοχή της στην Eurovision.

Χρειάστηκαν μόνο κάποιες διαδικτυακές συναντήσεις των δύο καλλιτεχνών, δημιουργικότητα και καλή διάθεση για να οδηγήσουν στη δημιουργία του ντουέτου που αφορμάται στοιχεία από 80s, discο pop και Vogueing.

Διαβάστε επίσης

Νίκος Πορτοκάλογλου και Ρένα Μόρφη απογείωσαν το κοινό στο Θέατρο Βράχων

Release Athens: Metal bonus έκπτωση στα εισιτήρια - Όλες οι λεπτομέρειες

«Ελλάδα για πάντα!»: Το μήνυμα των Pink Martini στο ελληνικό κοινό