Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

«Πυρά» Καφετζή κατά Ασημίνας στο Survivor: Δεν ρουφιανεύεις αυτόν που κλέβει, ενώ κλέβεις και εσύ

Newsbomb

Survivor: Ο σεκιουριτάς με είχε βάλει στο μάτι, είπε μεταξύ άλλων ο Τζέιμς Καφετζής

Για όλους και για όλα μίλησε ο Τζέιμς Καφετζής στην εκπομπή «Fay's Time» όπου βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Δευτέρας (29/4).

Ανάμεσα σε όσα είπε ήταν και για τα προβλήματα που είχε με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και ένα περιστατικό που τον κατηγόρησαν για την κλοπή.

«Τους είπα ότι θα πάω να πάρω φαγητό. Βρήκα ένα ρύζι, πέτυχα τον Φάνη με τον Γιάννη και την Ασημίνα. Η Ασημίνα πήγε στην παραγωγή να της πει να μας δώσει και ήρθε η παραγωγή και λέει ότι εφόσον κλέψατε, θα φάτε ένα εβδομαδιάτικο. Αλλά άλλο τρώει ο Φάνης και άλλο εγώ και τους είπα φεύγω από το παιχνίδι. Με πήγαν στο ξενοδοχείο τρεις μέρες, ήρθαν, τα βρήκαμε και ξανά γύρισα. Υπάρχουν κανόνες, αλλά δεν ρουφιανεύεις αυτόν που κλέβει, ενώ κλέβεις και εσύ. Όλοι έκλεβαν, αλλά δεν ρουφιάνευα».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα «δώρα» που δίνονταν καμιά φορά στους παίκτες, πριν τα συμβούλια. «Κάποιες φορές, μας έδιναν κάποια ρύζια πριν από τα συμβούλια. Εγώ επειδή ήθελα να χάσω κιλά, τα έβαζα στην τσάντα μου να τα φάω, όταν πεινούσα. Ο σεκιουριτάς που με είχε βάλει στο μάτι, μου το άνοιξε και το έριξε», εξήγησε.