FUN TIME

Κορονοϊός: Απίστευτες εικόνες - Δείτε πώς πήγαν να πετάξουν τα σκουπίδια

Κορονοϊός: Απίστευτες εικόνες - Δείτε πώς πήγαν να πετάξουν τα σκουπίδια

Η καραντίνα θέλει και την πλάκα της...

Ο κόσμος πλέον βρίσκεται σε καραντίνα και φυσικά για αυτό ευθύνεται ο κορονοϊός, ο οποίος καλπάζει πάνω στον πλανήτη μας.

Πριν την καραντίνα το να πετάξεις τα σκουπίδια στον πλησιέστερο κάδο, ήταν μία ακόμη αγγαρεία. Πλέον, είναι ένας τρόπος να ξεφύγει κανείς από την απομόνωση του κορονοϊού.

Πάρτε για παράδειγμα την Αυστραλία. Αν μπει κανείς στην σελίδα Bin Isolation Outing στο Facebook θα το διαπιστώσει. Ξεκινώντας αρχικά ως αστείο μεταξύ φίλων, η σελίδα μετράει πλέον πάνω από 700.000 μέλη και συνεχίζει.

Η σελίδα είναι γεμάτη με φωτογραφίες και βίντεο από ανθρώπους από όλη την Αυστραλία (αλλά, πλέον και άλλα μέρη του κόσμου) που βγάζουν τα απορρίμματά τους στους κάδους της γειτονιάς τους ντυμένοι με αστείες αμφιέσεις.

Δημιουργός της ομάδας η Danielle Askew, όταν πριν από δύο εβδομάδες μία φίλη της έγραψε αστειευόμενη πως χαίρεται να βγάζει έξω τα σκουπίδια καθώς έτσι έχει λόγο να βγαίνει από το σπίτι.

Δείτε στην gallery τις απίστευτες εικόνες και που ξέρετε; Ίσως να εμπνευστείτε και εσείς για μια αλλαγή μέχρι τον κάδο...

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Πάσχα υπό αυστηρό περιορισμό – Πώς και πότε θα χαλαρώσουν τα μέτρα

Σχετικές ειδήσεις